Félelem-horoszkóp - Ettől rettegnek a csillagjegyek

Félelem-horoszkóp – Ettől rettegnek a csillagjegyek

Félelem-horoszkóp – Ettől rettegnek a csillagjegyek. Azt mondják, hogy az igazi bátorság nem a félelem hiánya, hanem annak elismerése.   A csillagjegyek legnagyobb félelmei sokatmondóak arra vonatkozóan, hogy mi hajtja őket az életben.

Sokan nem tudják, hogy a félelmeink és az, amit fenyegetésnek tekintünk, egyedileg kódolt személyiségjegyeink oldalai. Nézzük meg közelebbről az állatövi jegyek legnagyobb félelmeit, amelyeket le kell győzniük ahhoz, hogy a legjobb életet élhessék.

Kos: Fél a kudarctól

Az állatövi szféra első jeleként ez a tüzes jegy magára vállalta, hogy mindenben az első – és a legjobb – legyen. Éppen ezért a kudarctól való félelem rémíti meg.

Bika: Félelem az ismeretlentől

Ez a földjegy nem állhatja a nagyobb felfordulásokat az életében. Ez azt eredményezheti, hogy nem hajlandó feladni a múltat. Elzárkózik minden változástól, miközben életét egy “világvége” forgatókönyvre való felkészüléssel tölti, ami talán soha nem fog megtörténni.

Ikrek: Félelem az egyhangúságtól

Az ikrek kettős személyisége nem boldogul az unalommal. A spontaneitás és a változás igénye hajtja, semmi sem ijeszti meg annyira ezt a jegyet, mint az, hogy egyszer minden véget érhet.

Rák: Félelem a csalódástól

Ez az együttérző jegy mély szeretettel rendelkezik, de az attól való félelem, hogy nem viszonozzák majd az érzéseit, gyakran azt jelentheti, hogy bezárkózik, nem mer közeledni.

Oroszlán: Fél a tekintélyvesztéstől

Még ezt a tekintélyt parancsoló, heves jegyet is félelembe tudja valami tartani. Ami éjszakánként ébren tartja őket, hogy elveszíti a tekintélyét, hatalmát és nem fogják többé csodálni, szeretni.

Szűz: Fél a káosztól

A jegy szülötte hisz abban, hogy rendbe tudja hozni az univerzumot, ha körülötte minden szervezetten működik. Az anarchia, a szervezetlenség viszont megrémíti.

Mérleg: Fél a lemaradástól

Ez a jegy az egyensúlyban virágzik, és mint ilyen, szükségük van egy yin-re a yang-jukhoz, hogy egésznek érezzék magukat. Az a gondolat, hogy nincs megbízható belső körük érzelmi tartalékaik kiegészítésére, arra készteti őket, hogy ragaszkodjanak olyan kapcsolatokhoz, amelyeknek már lejárt a szavatossági ideje.

Skorpió: Félelem az elhagyástól

Lehet, hogy ez a hevesen védő jegy kerítést húzott a szíve köré, de ha egyszer beengednek valakit, az egy életre szól. Amiatt a félelem miatt, hogy ezt a hűséget és odaadást nem viszonozzák, óvakodnak az intenzív érzelmi kötelékek kialakításától.

 Nyilas: Fél attól, hogy csapdába esik

A  Nyilasok igazi nomádok nem boldogulnak a fogságban.  Az, hogy nem élhetik le az életüket a saját feltételeik szerint, vagy ha korlátozzák a szabadságukat, arra késztetheti őket, hogy kimeneküljenek egy ilyen helyzetből, ahelyett, hogy megpróbálnának küzdeni önmagukért.

Bak: Félelem az irányítás elvesztésétől

A Bak nagy teljesítményekre van kódolva. Aprólékos terve van arra, hogy eljusson oda, ahová az életében szeretne. Ragaszkodik ahhoz, hogy az életet a legapróbb részletekig irányítani tudja, és ironikus módon pont ez az, ami kisiklathatja a nagy terveit.

Vízöntő: Félelem az alkalmatlanságtól

Az újító szellemükre és érdeklődő elméjükre büszkélkedő Vízöntők egyúttal annak komor árnyékában is élnek. Szükségtelenül azon töprengenek, vajon elég jók-e.

Mit mond a horoszkóp a Halak csillagjegyre vonatkozóan? Ők félnek a komfortzónájukból való kilépéstől

A zodiákus család empatikusaként a Halak mindenki érzéseire ráhangolódik. Azonban az ismeretlen bizonytalansága és az, hogy nem lesz senki, aki ugyanúgy szereti, mint ő, elszalaszthatja az élet által kínált változatos élményeket.

Kovács Alexa

Forrás: www.vogue.in

Facebook oldal: ITT>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük