Létezik egyáltalán őszinte csillagjegy? - Az igazság horoszkópja

Létezik egyáltalán őszinte csillagjegy? – Az igazság horoszkópja

Létezik egyáltalán őszinte csillagjegy? – Az igazság horoszkópja.

Az őszinteség a legjobb politika, igaz? Szeretnénk azt hinni, hogy az a legjobb nekünk, hogy mindig tudjuk az igazságot, és mindig az igazat mondjuk. Nem számít, milyen csillagjegy alatt születtél, nem biztos, hogy mindig olyan őszinte és nyitott vagy az igazságra, mint ahogy azt gondolod. Egy kutatás kimutatta, hogy az emberek 60%-a legalább tízpercenként hazudik.


Az őszinte emberek több vitába keveredhetnek családtagjaikkal, barátaikkal vagy akár ismerőseikkel, mert megsértik mások érzéseit azzal, amit mondanak vagy tesznek. De ennek ellenére a hazugság veszélyesebb dolog, ami ugyan elsőre a könnyebbik útnak tűnik de gyakran kicsúszik az ellenőrzésünk alól. Még a legkisebb hazugság is tönkreteheti azt, ahogyan mások látnak minket, és nyilván az utolsó dolog, amit akarunk, hogy hazugnak nevezzenek.

Nyilas


A Nyilas a legőszintébb állatövi jegy. A hazugság az utolsó dolog, ami a Nyilas eszébe jut. Szeretnek nyitottak és őszinték lenni a körülöttük lévőkkel. Ők tényleg brutálisan őszinték, ami olykor balul sül el, mert egyes jegyek ezt gorombaságnak tartják. A Nyilas jobban fog tisztelni, ha nyitott és őszinte vagy velük. Nem bírják a megtévesztést, és általában tudják, ha valaki hazudik nekik. A hazugság sértés a Nyilas szemében, ezért mindig igazat mondanak. Az egyetlen dolog, amit soha nem mondhatsz ennek a jegynek a szülöttéről az az, hogy hazug lenne. A Nyilas kissé szókimondónak tűnhet, mert mindig a tényeket mondja, nem árnyal. Azonban azt jó, ha tudják, hogy ez a fajta kíméletlen őszinteség nem mindig szükségszerű.

Kos


A Kos arról ismert, hogy olyan dolgot mond el rólad, amit nem is kértél, kérdeztél. Lehet, hogy ezek a Kosok kemények, de hihetetlenül megbízható csillagjegyek. Minden zavartatás nélkül megkérdezi, hogy “miért ezt a színű inget vetted fel?” vagy azt mondja neked, hogy „ez a szemüveg nagyon nem áll jól neked”. Egy Kos nem fog magában tartani semmit, és nem érdekli, ha apró vitákba keveredik emiatt. A tűz jegyekhez tartozó Kos mindig képes megvilágítani a szobát az igazságával. És akárcsak a tűz, a Kos is nagyon brutális tud lenni. Nem számít, mi lesz, a Kos bocsánatkérés nélkül önmaga lesz.

Oroszlán


Ahogy erről az állatövi jegyről ismert, az Oroszlánok semmitől sem félnek – még attól sem, hogy kimondják az igazat. Noha az igazság kimondására főként a kérdésre adott válaszban kerül sor, a túlzottan őszinte válaszaik miatt azt kívánod, hogy bárcsak soha ne kérdeztél volna tőlük semmit. Az Oroszlán ügyel arra, hogy magabiztos vezető legyen, akit mások követni akarnak, és ez csak úgy történhet meg szerinte, ha mindig őszinte, ezért az Oroszlán arra törekszik, hogy mindig igazat mondjon. Erre nagyon büszkék is, az általuk képviselt értékek sokkal fontosabbak számukra, mint a hazugság.

Kovács Alexa

Facebook oldal: StoryMix>>>

Forrás: yourtango

Melyik lakás a kedvenced? Tűpontos, extra mély lélek-teszt

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:


https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük