Kikre vár nyáron boldogság? Mutatjuk

Kikre vár nyáron boldogság? Mutatjuk

Kikre vár nyáron boldogság? Mutatjuk. 2024 nyara azt ígéri, hogy a különböző események tele lesznek érzelmekkel.

A nagy változások nyara vár mindenkire. Természetesen ez közvetlenül függ a csillagok és a bolygók elhelyezkedésétől, no és persze Fortunától is. Néhány csillagjegy örülhet, ugyanis ez a nyár lesz életének egyik legboldogabb időszaka.

Kikre vár nyáron boldogság? Mutatjuk

Nézzük egészen pontosan a részleteket!

Kos

A Kos mindig helyesen és motiváltan dolgozik a feladat megoldásán, jó gondolkodásmódja ebben segíti és viszi előre folyamatosan. Ő egy igen erős személyiség. 

Annak ellenére, hogy a Mars az uralkodó bolygó, a Kos nem kerül állandó konfliktusba a környezetével, sőt ha lehet, mindig elkerüli a feszültségforrásokat. 

A Kos mindig megtalálja azt, ami boldoggá teszi őt. Még az igen apró dolgokat is észreveszi és mindennek tud örülni. Ez különösen igaz lesz nyáron.

A Jupiter uralkodása szerencsét és erőt ad, hogy könnyedén megbirkózhasson az élet összes feladatával, nehézségével. A sors mindig jóindulatú vele. Minden terve, álma teljesül.

Fantasztikus dolgokat élhet át. Minden nap egy csoda számára. Azt vallja, hogy egy mosoly minden helyzetet megold és ha ma nem úgy sikerültek a dolgok, akkor holnap új nap virrad, új lehetőségekkel.

Soha nem adja fel. Óriási motivációval rendelkezik.

Oroszlán

Ez a nyár a lehetőségek éve lesz és a gyarapodásé, bővülésé. Képes lesz új, nagy célokat meghatározni és reálisan fog nekilátni az odáig elvezető úthoz, teendőkhöz.

Minőségileg javul majd minden kapcsolatuk. Nyáron időben megkapja az Oroszlán az erőfeszítései gyümölcsét és megérdemelt elismeréseit.

Az Oroszlánnak sikerül felfednie saját egyéniségét, ami a megfelelő pillanatban nagy segítség lesz számára. Óriási életerő és energia fog buzogni az Oroszlánban, hatalmas szenvedéllyel, szívvel veti bele magát a teendőkbe, imádni fogja életének minden egyes napját.

Megoldó szemlélete van és bölcs gondolkodású az Oroszlán. Nem törődik a szerencsével, mert hisz abban, hogy saját maga dönt a sorsáról.

Fejlett beleérző képességgel rendelkezik és fantasztikus vezetői képességek birtokában is áll. Mindezzel pedig tisztában is van, ez pedig segít neki abban, hogy mindig megkapja és elérje, amit szeretne.

Skorpió

A Skorpiók nyáron sokkal szabadabbak lesznek, mint korábban valaha is.

Az élet csupa ragyogás legyen számára. Nyáron nem fog a Skorpió arra várni, hogy a nagy lehetőség szembe jöjjön vele, nem! Ő maga fogja megteremteni a nagy lehetőségeket.

Mélyen magába néz, átgondolja eddigi életét, a hibákat, elhalasztott alkalmakat. Hihetetlen optimizmussal fogja végigcsinálni a nyarat, így a nehézségek leküzdése is könnyebben megy majd. Sikerül legyőzni a kételyt, a türelmetlenséget és a bizonytalanságot is.

A Skorpió felszabadulhat végre és tiszta fejjel, lélekkel vágtázik majd át a nyári hónapokon. Felszabadult lesz nagyon, ami nagyszerű érzést, könnyedséget és pozitivizmust kölcsönöz majd.

Ikrek

Kockázatot fog vállalni jövőre, új projekteket hozhat létre, olyan feladatai lesznek, amikről eddig csak álmodott. Sok társa lesz ebben, akik lépést fognak tartani vele. A kudarcok és a kellemetlen meglepetések jövőre elkerülik az Ikreket.

A Jupiternek az Ikrek lesz a nagy kedvence, hatalmas lelki és anyagi gazdagsághoz segíti őt.

A nyár elején a Sors az Ikrek  felé fordul. Ebben az időben olyan szerencse fogja érni, ami egészen váratlan helyről köszönte be. Azonban a szerencse ebben az esetben nem feltétlenül olyan szituációban jelenik meg, ami nagy és látványos. Nem! Valószínűbb, hogy apróbb részletekből fog állni, egy egész sorozatról kell beszélni és amit az Ikrek biztosan észre fog venni.

Igazán áldott csillagjegy. Ő tényleg és szó szerint a boldogságra született. Annak ellenére, hogy életében sok az akadály és a probléma, a Rák úgy érzi, hogy a megfelelő irányba halad az életben, jó úton jár és ha veszteségei is vannak, akkor sem az a mérvadó.

Tudja, hogy mindenért meg kell küzdeni, a szerencse és a jólét nem hull csak úgy az ölébe, de ez őt nem bosszantja. 

Boldoggá teszi, ha van teendője, van célja, ami motiválja. Szereti kitaposni az álmai eléréséhez vezető utat és ennek minden pillanatát élvezi.

Bak

Sok lehetősége lesz arra, hogy megtapasztalja az önbizalmat és az optimizmust. 2024 nyara az álmok teljesüléséről fog szólni.  Segítőket sodor mellé az élet.

Az elkövetkező hónapokban a Bak bátor, merész lesz, olyan tetteket hajt majd végre, amelyek során végre következetesen meg tudja védeni az elveit, céljait és végre törekedni fog majd a saját céljai elérésére. Az Uránusz ebben fogja segíteni.

Ezenkívül a Baknak egy újabb asztrológiai szövetségese lesz: a Szaturnusz. Ő fogja lökni, hajtani előre, hogy mély belső utazást tudjon végrehajtani, melynek során átalakítja majd a személyiségének alapjait, gondolkodását és a világhoz való hozzáállását is. Ez fog hozzájárulni a sikerekhez és 2024-ben a Bak végre igazi életcélokat fog találni.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:


https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük