Ez a 3 csillagjegy nagy bajt hozhat rád áprilisban

Ez a 3 csillagjegy óriási bajt hozhat rád áprilisban

Ez a 3 csillagjegy nagy bajt hozhat rád áprilisban, de csak akkor ha nem vigyázol. Akadnak olyan emberek, akikben szinte vakon megbízhatunk, mert tudjuk soha nem hagynának cserben és sosem támadnának hátba. Ezzel ellentéteben vannak olyanok is, akikben soha, de soha nem szabad megbízni, mert a legelső alkalommal csalódást fognak okozni. Áprilisban kifejezetten igaz lesz 3 csillagjeggyel kapcsolatban.

De melyik az a 3 csillagjegy, aki nagy bajt hozhat rád áprilisban?

Ez a 3 csillagjegy nagy bajt hozhat rád áprilisban

Ez a csillagjegy szívesen és örömmel segítenek másokon és büszkék arra, hogy támogató, törődő barátok. Azt gondolnád benne mindig meg lehet bízni, rá mindig számíthatsz. Eddig így is volt, de 2024 egészen meglepő változást hoz vele kapcsolatban. Áprilisban nagyon megbízhatatlan lesz ez a csillagjegy. Méghozzá azért, mert túl tökéletesnek látja és gondolja magát a Szűz. Túl magasak a saját és mások felé megkövetelt követelményrendszer. azt hiszik, hogy mindig mindent jobban meg tudnak oldani másoknál és ennek hangot is adnak. Főleg ebben a hónapban lesz ez így. Folyton azt fogják hangoztatni ők mennyire ügyesek, okosak és mennyi mindenre képesek. És hogy ezt bebizonyítsák egyre többet és többet fognak vállalni. Eljön majd az a pont, hogy túl sokat. Ekkor fog eljönni az a pillanat, amikor elindul a csalódás vele kapcsolatban. Szétszórt lesz, nem tartja be, amit ígér neked, elfelejti, letagadja és ártatlannak tetteti magát. Egészen az apró dolgoktól a nagyokig, a túlterheltség miatt jó párszor fog negatív érzést kelteni benned a megbízhatatlansága miatt. Nagy csalódást fog okozni .

Tele volt mindig is tervekkel, naprakész feladatokkal, határidőkkel. mindig mindent megszervez és ehhez erősen ragaszkodik. Ezt a külvilág fele is folyamatosan kommunikálja, hogy lássa mindenki mennyire ügyes. De csak annak hiszi magát. Áprilisban ez már tá fog menni beképzeltségbe, gyakran megbántanak majd téged, mert a te életedet, a te munkádat, kapcsolatodat lenézik, legalábbis ahogy reagál a Halak, ennek tűnik. Ahogy a Halak reagál rád, azt támadásnak fogod venni sokszor, teljesen jogosan. Igencsak fent fogja hordani az orrát, mert elfelejti ez a csillagjegy honnan is jött, honnan is indult, ez pedig a te életedben sok szomorúgot és bajt okozhat.

Áprilisban igen kiszámíthatatlan lesz a Nyilas. Soha nem fogod tudni éppen mit fog csinálni a következő pillanatban, mit fog reagálni, mondani vagy cselekedni. Ez az állatövi jegy minden kötelezettséget és felelősséget elhajít magától és azt hiszi ezzel kezdetét veheti egy teljesen gondtalan élet. Neked sok ígéretet fog tenni, segítségére is számíthatsz, legalábbis ezt hangoztatja. De amit nagy lelkesen elkezd majd, azt váratlanul féle hagyja, de téged nem is értesít róla. Ezek nem apróságok lesznek, hanem számodra tényleg fontos dolgokról van szó, amire vársz, amire szükséged vagy nagyon. Emiatt az óriási csalódás mellett, nagy bajt is fog jelenti számodra.

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük