Melyik vagy te? Ez elárulja milyen ember is vagy igazából

Melyik vagy te? Ez elárulja milyen ember is vagy igazából

Melyik vagy te? Ez elárulja milyen ember is vagy igazából, milyen a lelked, a személyiséged. Ez egy nagyon egyszerű teszt, ahol csak egyetlen kérdésre kell választ adni. Nézd meg alaposan ezt a képet, ahol 3 nadrágot-cipőt látsz. Melyik vagy te?

Melyik vagy te? Ez elárulja milyen ember is vagy igazából

Az első vagy te?

Finom, érzékeny lelked van. olyan ember vagy, aki szereti maga körül a jót a szépet és igyekszik a saját életében is ezt kialakítani. A nyugalom nagyon fontos a számodra és a kiszámíthatóság. Azt vallod, mindig mindennek, mindenhol megvan a maga helye, ideje. Nem szereted a szétszórtságot, a rendetlenséget. A feladataidat szereted összeírni és a napod is egy jól bevált menet szerint halad. Te nagyon szeretsz így élni. A váratlan dolgokat nem igazán szereted, mert felborítja a jól bevált és szeretett rutinodat. Csodás szépérzéked van, amit megpróbálsz beépíteni életed minden területébe, legyen az munka, család, otthon. Őszinte ember vagy, tiszta, világos, hihetetlen jó, becsületes lélekkel.

A második?

Izgalmas ember vagy, remek tulajdonságokkal. Olyan személyiség vagy, akinek sok oldala van. Tudsz szerény és mértéktartó is lenni, ugyanakkor bátor és színes is vagy, ha a helyzet, a körülmény éppen olyan. Ez a kettősség mégis szépen egyensúlyban van, ahogy az egész életed is. Rengeteg akadály állt már előtted, voltál már lent és fent is. Szerettél már nagyon és csalódtál is hatalmasat. A legfontosabb az, hogy minden helyzetből igyekeztél a legjobbat kihozni és mindenből tudtál tanulni.

Az utolsó vagy te? Ezt választod?

Sok apró részlet alkotja a teljes képet. Ez értendő a lelkedre, személyiségedre, az egész életedre is. Mindig minden nehézségből végül győztesként kerülsz ki, minden problémás helyzetet végül meg tudsz oldani. Ez vonatkozik a munkára és a magánéletedre is. Értékeled az élet apró szépségeit, az építő kritikából képes vagy tanulni. Összetett életed van, minden részlet egymásra épül, egymással összekapcsolódik. Lehet, hogy sokan nem értenek meg, mert igazán egyedi ember vagy, de te tudod, hogy aki igazán számít, aki igazán fontos, az mindig melletted áll.

Facebook oldal: ITT>>>

​ kép: Stock kép

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük