Ez változik meg az életedben nyáron - Lélek-teszt

Ez változik meg az életedben nyáron – Lélek-teszt

Ez változik meg az életedben nyáron – Lélek-teszt, amiben egyetlen dolgod van csupán. Nézz rá erre a képre és döntsd el melyik jellemző rád leginkább nyáron. A kirándulós, felfedezős típus vagy inkább (a képen az egyes)? Vagy ebben az évszakban jobban kedveled a strandokat, vízpartokat, úszkálást a vízben ( a kettes)?

Ez változik meg az életedben nyáron - Lélek-teszt

Ha az egyes jellemző rád, akkor ez fog megváltozni az életedben nyáron:

Rengeteg ötleted van, jobbnál-jobbak, a kreatív éned szinte éltre kelt, szárnyra kapott, nem tudsz megpihenni sem fizikailag, sem agyilag, sem lelkileg ebben az évszakban. mintha egy mély álomból ébredtél volna fel és a passzív hónapom után az aktivitásé lesz a főszerep. A gondolataid cikáznak villámgyorsan, de amikor eljön az idő meg tudsz állni és tudsz összpontosítani. Ez a nyár más lesz, mint a többi. Most nem a nyaralás érdekel, sem a pihenés. Hanem a lehetőség, amit két kézzel ragadsz meg, hiszen olyan régóta vártál rá. Rengeteg munka vár rád, amit lelkesedéssel fogsz végezni és óriási léptekkel menetelsz az álmaid eléréséhez. Az egész életed most fogod megalapozni, a siker eljött.

A kettes?

Elfáradtál. Fizikailag. Lelkileg. IS. Eddig rózsaszín felhőt vontál magad köré és nem voltál hajlandó őszintén magadba nézni. Futottál a gondok elöl és inkább másokkal törődtél abban bízva, a saját problémáid így eltűnnek. De ez a nyár változást hoz, mert így nem mehet tovább. Adj időt magadra, magadnak is, foglalkozz a problémákkal, mert igen, van megoldás. Ha nem szánsz erre időt, energiát, akkor előbb-utóbb elhatalmasodnak és akkor sokkal nehezebb lesz rátalálni a megoldás kulcsára. Ráadásul sokkal több energiádba is kerül majd ezeken túllenni. Ez a nyár óriási változást hoz az életedbe, hiszen már nem fogsz félni, erősnek érzed majd magad és végre szembe tudsz nézni minden bajjal. És végül sikerül-e mindent megoldani? A kitartásnak mindig meg van az eredménye, így lesz nálad, veled is. Amikor minden elsimítasz, egy teljesen új élet vár rád. Te pedig olyan nyugodt és kiegyensúlyozott leszel, mint még soha.

Facebook oldal: ITT>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:


https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük