Ilyen váratlan fordulatokra számíthat júliusban ez a 3 csillagjegy

Ilyen váratlan fordulatokra számíthat júliusban ez a 3 csillagjegy

Ilyen váratlan fordulatokra számíthat júliusban 3 csillagjegy.

Ilyen váratlan fordulatokra számíthat júliusban ez a 3 csillagjegy

Rák csillagjegy

Kellemes változások kapujában állsz, ugyanis hamarosan minden felfordul és megváltozik az életedben nyáron. A gondolkodásod, a lelked olyan irányba fog elmozdulni júliusban, amire sosem gondoltál volna. Megváltoznak a körülményeid és ezt a felbukkanó hatalmas lehetőségnek köszönheted. Óriási szerencsében lesz részed, hiszen ezt a remek lehetőséget felismered és tudsz is vele élni.

Bika

Az elengedés, továbblépés időszaka jön. Ne panaszkodj, ne keseregj többé a sorsod, a múltad, a csalódásaid, fájdalmaid miatt. Ne haragudj azokra, akik ártottak neked, egyszerűen lépj tovább, zárd le, engedd el. Az a legjobb, ha ezentúl semmilyen érzelmed nem lesz irányukba, mert a haragod az, ami éltette őket eddig.  Te szenvedtél, mérgelődtél miattuk, ők pedig ennek örültek. Engedd el. Tanuld meg lezárni, hiszen ez a rossz érzés a lelkedben a boldogságod útjában áll. A pozitív hozzáállás, az őszinte, tiszta, nyitott nyitott szív lesz az, ami új lehetőségek, az új jövő irányába terel.

Nyilas

Rég nem éreztél ilyet, de most ez a váratlan fordulat is eljött: változásra van szükséged. De nem óriási dolgokra kell gondolnod ebben az esetben. Nem arról van szó, hogy a jelenlegi életed nem jó, nem szereted, vagy másik munkára vagy társra vágysz. NEM! Változásra van szükséged, de ott ahol vagy és akivel vagy. Ott kell építkezned, fejlődnöd, változnod ahol, akivel most vagy. A lelkesedés, az energia elfogyott, de nem lezárást szeretnél, hanem megjavítani amit csak lehet.

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:


https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

kép: pixabay

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük