Nagy nyári egészség horoszkóp - Ez vár rád

Nagy nyári egészség horoszkóp – Ez vár rád

Nagy nyári egészség horoszkóp – Ez vár rád. Van, akinek felhőtlen lesz, van, aki kevésbé fog örülni ennek a horoszkópnak.

Nagy nyári egészség horoszkóp - Ez vár rád

Kos – Nézzük mit jósol számodra ez az egészség horoszkóp:

A horoszkóp szerint a sok stressz és probléma nyáron is megnehezíti az életedet. Sok fejfájás és migrén vár rád. Pihenj többet.

Bika

Rettentően sokat dolgoztál eddig és nagyon kimerült vagy. Állandó fáradtság gyötör. Itt az ideje, hogy kikapcsolódj.

Ikrek

Nagyon pörgős hónapok állnak mögötted, sokszor ezer dolgot kellett egyszerre elvégezned. Rettentően figyelmetlen és szétszórt vagy. Jó lenne ezt megszüntetned, ha el akarod kerülni a kisebb sérüléseket.

Rák

Viharos időszakod van, szinte egészen idáig kitart ez az állapot. Szó szerint felemésztenek a magánéleti problémák és emiatt gyomorfájdalmakkal küszködsz. A kompromisszum a jó megoldás, de eddig túl büszke voltál ehhez. Nos, ennek eljött az ideje és minden fizikai, lelki gondod el fog szállni.

Oroszlán

Óriási előrelépés történik a munkádban, karrieredben és ehhez sokszor komoly döntéseket kell meghoznod. Kifele semmit nem mutatsz, erősnek és magabiztosnak tűnsz végig. De belül végig pánikolsz, hogy „mi lesz, ha….” A vérnyomásod látja ennek a kárát, sokszor az egekbe szökik. Nyugalom. Okos, ügyes vagy, talán hinned, bíznod magadban végre és akkor minden a helyére kerül. A vérnyomásod is.

Szűz csillagjegy

Feszített tempó jellemzi az évedet, nyaradat is. Mindent meg akarsz oldani, minden lehetőséget meg akarsz ragadni, félsz, hogy elszalasztasz valamit. A végkimerültség határán állsz. Muszáj pihenned, menj el pár napja nyaralni és tedd félre a munkát. Ha feltöltődsz lelkileg, fizikailag is, a munkádban olyan eredményeket érhetsz el stressz nélkül, ami az egész jövődet meghatározza majd.

Mérleg

Minden a helyén van az életedben. Arra fókuszáltál idén, hogy a munka és a magánélet egyensúlyban legyen. Ez sikerült is, tökéletes, harmonikus az életed, így lesz ez nyáron is. Egészségügyi gondjaid sincsenek, hiszen ha a lelked jól van, a szervezeted is remekül érzi magát.

https://storymix.hu/2024/06/17/ez-a-csillagjegy-fontos-lepeseket-tesz-hogy-elerje-amit-szeretne/

Skorpió

Egy ismerős, barát, kollega folyamatosan manipulálja a számodra fontos embereket. Súlyos kritikákat fogalmaz meg rólad a hátad mögött sunyin és te erről csak később szerzel tudomást. Ez a hátbatámadás folyamatos, alattomos és sokszor hatékony. Sokat küszködtél, küszködsz vele. A gyomrod kikészült a sok idegeskedés miatt. Nyáron azonban rájössz arra, hogy nem kár azokért az emberekért, akik hazugságok miatt elfordulnak tőled. Az igaz barátaid, kollégáid, szeretteid mindig, minden körülmények között veled, melletted maradnak. Mindig. A béke beköltözik a szívedbe nyáron és a gyomorpanaszok eltűnnek.

Nyilas

Túl sok mindenbe fogtál bele és ez így lesz nyáron is. Nem akarod, hogy csalódjanak benned, ezért minden feladatra, kérésre igent mondasz. De ahogy egyre több a teendő, úgy leszel egyre figyelmetlenebb. Ez pedig kisebb sérülésekhez vezethet. De ez legalább felnyitja a szemed és rájössz arra, ez így nem mehet tovább. Néha a saját érdekedben nemet is kell mondanod.

Bak

Rengeteg határidő lebeg a fejed felett és a feladatok csak gyűlnek, gyűlnek, az idő pedig egyre kevesebb. Nem eszel eleget, nem pihensz eleget és ez legyengíti az immunrendszeredet. A szervezet mindig jelez, ha eljött az idő egy kis pihenésre, feltöltődésre. Ez nálad most nyáron fog eljönni. Hallgass a jelekre, hiszen te sosem voltál ilyen betegeskedős. Itt az idő magaddal törődni, hidd el az egészséged, szervezeted meghálálja majd.

Vízöntő

Annyi szép dolog történt veled idén, hogy csak kapkodod a fejedet. Olyan terveid, álmaid valósultak meg, amiről sohasem gondoltad volna. A sikerek, a rengeteg pozitív élmény óriási energiákkal lát el és hatalmas lendülettel robogsz előre az életben, a mindennapokban. Az agyad, a szíved teli van gondolatokkal, érzelmekkel és nem hagy időt ez pihenésre. Nyáron eljutsz a teljes kimerülés határához és rájössz arra, hogy kicsit lassítanod kell.

Halak

Pénzügyi gondok terhelnek és ez áthúzódik nyárra is. Minden lépésedet meg kell fontolnod és mindig ki kell dolgoznod egy B-tervet is. Ez az állandó agyalás, tervezés sok stresszt okoz, mert nagyon félsz attól, hogy nem jól döntesz és ennek súlyos következménye lehet. Sokszor fog fájni a fejed nyáron. Meg kell tanulnod, hogy nem tudsz mindig mindent azonnal megoldani. Az apró lépések is sikert jelentenek a megoldásban és visznek előre a végső megoldáshoz. Higgy magadban és ne aggódj előre olyan dolgokon, amelyek még meg sem történtek.

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:


https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük