Ez az 5 csillagjegy végtelen nyugalmat áraszt - Jó velük lenni

Ez az 5 csillagjegy végtelen nyugalmat áraszt – Jó velük lenni

Ez az 5 csillagjegy végtelen nyugalmat áraszt – Jó velük lenni.

Ezt az 5 csillagjegyet soha nem tudod felidegesíteni. Békesség, nyugalom, higgadtság jellemzi őket. Ezek a csillagjegyek szinte sosem lesznek sem durvák, sem idegesek. Ez az 5 csillagjegy végtelen nyugalmat áraszt – Jó velük lenni. Nézzük, kik ők.

Ez az 5 csillagjegy végtelen nyugalmat áraszt - Jó velük lenni


A Rák csillagjegyet sem tudod kizökkenteni a lelki békéjéből, mindig végtelen nyugalmat áraszt:

A Rák csillagjegy szülöttei egyszerűen nem képesek a tapintatlanságra, sem a durvaságra. Nagyon udvariasak és igen érzékenyek. Ha megbántod őket, még akkor is kedvesek veled és nem kezdenek el veszekedni veled.

Sosem hoznának senkit kellemetlen helyzetbe. Tiszteletben tartják a másik embert és nem feszegetik mások határait. Megpróbálják elkerülni a konfliktusokat és igyekeznek mindent megtenni, hogy ne keveredjenek senkivel vitába.

Szűz

Az összes csillagjegy közül a Szűz a legdiplomatikusabb személyiség. Betartja a szabályokat, a kommunikációs normákat is. Igen visszafogott ember.

Igazi pedáns a Szűz, szeret harmóniában élni és ez igaz a környezetére, a kapcsolataira egyaránt. Szereti a kényelmet, a napi rutint, mindent megtesz azért, hogy jól kommunikálja le a dolgokat, nem szereti, ha haragszanak rá.

Mérleg

Mindenki tudja, hogy ennek a csillagjegynek minden képviselője egész életben törekszik a harmóniára, az egyensúlyra és a kölcsönös megértésre, elfogadásra az őket körülvevő emberekkel. Ezért a Mérleg minden helyzetben a lehető legjobban reagál és tapintatos.

Természetesen vannak olyan pillanatok, amikor a Mérleg nem kedvel bizonyos személyt, de ebben az esetben is igyekszik elkerülni a vele való konfliktust. Mindig diplomatikus marad és nyugodt, csak nagyon ritkán lehet kihozni a béketűrésből.

Bak

A Bak számára a kommunikáció nagyon fontos. Igyekszik mindig kulturáltan, okosan kommunikálni, megmutatva, hogy ő milyen tanult. Értékeli a kapcsolatait és mindig tiszteletben tartja a másik fél kérését.

A Bakok nem tolerálják, ha valaki ismeretlen támadni kezd, bántja, ugyanakkor sohasem adja vissza, nem tenné ugyanezt másokkal. Békés természet, nyugodt, nem szereti az izgalmakat. A nyugodt viselkedést, a stresszmentes pillanatokat követeli meg másoktól is. Hiszen utál idegeskedni.

Halak

Barátságos személyiség. A születésétől fogva úgy működik, mint egy szivacs, csak szívja, szívja magába a tudást, az információt. Szereti megismerni az új dolgokat, tudásra éhes, de csak akkor képes az elméjét kitárni, ha a környezete is olyan nyugodt, mint ő. Igen toleráns ember, sok mindent eltűr.

Nagyon könnyű vele barátkozni és igen kényelmes ember. Szereti a rendet, a harmóniát maga körül és ezért tesz is. Szép a lelke nagyon!

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük