Ez a 3 csillagjegy a végsőkig küzd az álmaikért

Ez a 3 csillagjegy a végsőkig küzd az álmaiért

Ez a 3 csillagjegy a végsőkig küzd az álmaiért, soha nem adják fel. 3 olyan állatövi jegy következik, aki nagyon kitartó és soha, semmit nem ad fel.

Ez a 3 csillagjegy a végsőkig küzd az álmaikért

Okos, nyugodt ember vagy. A feladataidat mindig időre elvégzed, sokat gondolkozol közben és nagyon aprólékos vagy. Óvatosan, bizalmatlanul állsz az új dolgok előtt, félsz a változásoktól. Mindig szeretnéd tudni, hogy mi a következő lépés. Vannak álmaid és addig nem adod fel, míg el nem éred. Akkor sem, ha ez erőn felüli munkába és óriási kitartásodba kerül. Az álmaiért mindent megtesz a Kos, ha kell, másokat felhasználva, kihasználva.

Szereted eltervezni, pontosan megszervezni az egész napodat. Ha valamibe belekezdesz, és közben akadályokba ütközöl, akkor sem adod fel soha, mindig véghez viszed. Nagyon kitartó vagy. Bármi áron, de eléred, amit szeretnél. Ha valamit a fejedbe veszel, az a legfontosabb, hogy elérd. Ezen az úton pedig semmi és senki nem állíthat meg.

Figyelmes vagy másokkal szemben, kitűnő hallgatóságnak számítasz, de szeretsz okoskodni is. Sokszor hiszed azt, hogy te mindig mindent jobban tudsz. Nem szereted, ha valaki ellenkezik veled és ha valamiről kiderül, mégsem neked volt igazad, nagyon tud fájni és csalódott vagy. Vannak álmaid, céljaid, de ez sok embernek szúrja a szemét. Azt akarják, hogy ne legyél sikeres. Ez lelkileg nagyon megterhelő és fájdalmas számodra. Össze is tudsz törni, de aztán idővel erőre kapsz és „csakazértis” elindulsz a céljaid felé vezető úton, de immár magányosan, egyedül menetelve. Soha nem bocsátod meg az árulást, a hátbatámadást. A tüske mindig ott marad a szívedben. 

kép. pixabay

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük