Milyen vagy? Zárkózott vagy nagydumás? Teszt

Milyen vagy? Zárkózott vagy nagydumás? Teszt

Milyen vagy? Zárkózott vagy nagydumás? Teszt, ami arról szól, hogy mennyire jó a kommunikációs készséged.

Ez az érdekes teszt megmutatja, hogy jó kommunikátor vagy-e.

A kommunikáció kifejezés a latin „communis” szóból származik, ami megosztást jelent. Hatékony kommunikációról beszélünk, ha a feladó által közvetített üzenetet a címzett ugyanúgy megérti, ahogyan azt a feladó szándékolta. Igazából minden attól függ, hogy valaki milyen kommunikátor, mert ugye nem mindenki kommunikál egyformán.

A jó kommunikációs készségek fontosak a személyes fejlődéshez és a sikerhez, és nem meglepő, hogy olyan sokan érdeklődnek az iránt, hogy hogyan fejleszthetnék.

De a probléma az, hogy mindenki egyedi, és megvan a saját kommunikációs módja a személyiségjegyei alapján, ezért itt nincs egységes megközelítés.

Tehát, ha fejleszteni szeretnéd a kommunikációs készségeid, az első dolog az, hogy megtudd milyen kommunikátor vagy.


Ebben segít ez az egyszerű teszt. Mindössze annyit kell tenned, hogy megnézd a képet és válaszolj, hogy mit láttál meg először.

Ha egy férfi lábait látod, ezt mondja a teszt:


Te az a fajta ember vagy, aki szeret közvetlenül kommunikálni. Képes vagy könnyen megfogalmazni és megosztani gondolataid, érzéseid másokkal. Ez nagyszerű dolog, mert segít kifejezni az véleményed, és nagyon ügyessé tesz a dolgok elvégzésében.

Ugyanakkor olykor a kommunikációs stílusod  nem képes alkalmazkodni mások érzéseihez és érzelmeihez. Csak egy kicsit kellene figyelmesebbnek lenned, miközben kommunikálsz másokkal, hogy a munkád elvégzése és a véleményed kifejezése során ne sértsd meg szükségtelenül a körülötted élők érzéseit.

Ezek női lábak?

Az a fajta ember vagy, aki szeret gondolkodni, mielőtt megszólal. Időt szán arra, hogy átgondolja a mondanivalóját, és keresi a megfelelő időt, helyet és szavakat érzéseinek közlésére.

A folyamat során azonban előfordulhat késedelem a kommunikációban, és mire rendezed a gondolataid, és megtalálod a megfelelő időt és helyet azok megosztására, a másik személy már félreértelmezte  a hallgatásod.

Jó, ha időt szakítasz arra, hogy megfogalmazd a gondolataid magadban, de közben a hallgatásod  nyitottságot tükrözzön, hogy a másik fél ne  érthesse félre. Amit itt megtehetsz, az az, hogy tudatod a másik személlyel, hogy éppen gondolkozol és nem éppen habozol választ adni.

Férfi és női lábak vegyesen:

Ha mindkét lábat egyidejűleg észrevetted, akkor az a fajta kommunikátor vagy, aki általában nem gondolkodik, mielőtt megszólal. Nagyon erős véleményed és szélsőséges érzelmeid vannak, és szereted azokat a lehető leggyorsabban megosztani.

Ettől leszel spontán és szellemes, és sokan csodálnak a szabad szellemedért, de ez sok szívfájdalmat is okozhat néhány körülötted lévő embernek.

Segítene, ha egy pillanatra hátralépnél, és egy picit átgondolnád a mondandódat, és azt, hogy az hogyan hat majd másokra, ahelyett, hogy csak egyből rázúdítod másokra a véleményed.

Kovács Alexa

Facebook oldal: ITT>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Forrás: themindsjournal

    Post Author: StoryMix

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük