Ez a 3 csillagjegy állandóan aggódik

Ez a 3 csillagjegy állandóan aggódik

Ez a 3 csillagjegy állandóan aggódik, mindig fél valamitől és emiatt szinte sosem tud teljesen boldogan élni.

Ez a 3 csillagjegy állandóan aggódik

A Kosokban hatalmas erő lakozik. Teli vannak energiákkal és ezt már messziről lehet érezni. Általában szeretik a sportot, nem csak nézni, hanem űzni is, mindig hajtja őket előre valami őserő. Igazi vezető típus a Kos csillagjegy. Merész ember, aki soha nem hátrál meg. A Kos az állatöv legnagyobb harcosa. Mindig azon aggódnak, hogy veszítenek, legyőzik őket, mert mindig, mindenben elsők akarnak lenni, mindig mindent irányítani akarnak, ők szeretnének lenni a legjobbak.

A Vízöntő nem bírja az egyedüllétet, mindig muszáj társaságban lennie. Ha egyedül van, akkor elárasztják a negatív gondolatok és nem tud uralkodni rajtuk. De emberek között csak úgy sziporkázik és akkor érzi magát igazán elemébe. Állandóan aggodalmaskodnak az elhagyatottság érzésétől, rettegnek attól, hogy egyedül maradnak örökre.

Szeret szeretni és imádja, ha viszont szeretik. Folyamatosan azon aggódik, nehogy elhagyja a szerelme, a párja. Akkor is, ha tudja mindent megtesz a társáért, hűséges, kedves, odaadó, tisztességes. Még sincs önbizalma és azt érzi ő túl kevés és nem elég jó.

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük