Ezek a csillagjegyek figyeljenek - Szerencsétlenség vár rájuk

Ezek a csillagjegyek figyeljenek – Szerencsétlenség vár rájuk

Ezek a csillagjegyek figyeljenek – Szerencsétlenség vár rájuk.

Mindenki szeretne szerencsés lenni, mindig és mindenben szerencsés. Amikor minden problémát sikerül kikerülni és semmilyen gond nem hagy nyomot rajtunk. Az életünk függ a szerencsétől is.  Így van ez a különböző csillagjegyek életében is.

https://storymix.hu/2024/01/08/jo-vagy-rossz-iranyba-fog-haladni-az-eleted-2024-ben-lelek-teszt/

Szerencsések lehetünk amikor a lottón nyerünk, vagy amikor sikerült egy jó munkát megszerezni, de szerencse kell ahhoz is, hogy életünk szerelmét megtalálhassuk és bizony az egészségünk megtartásában is fontos szerepe van a szerencsének.

Ezek a csillagjegyek figyeljenek - Szerencsétlenség vár rájuk

A szerencsének köszönhetően megváltozhat az életünk, jobb irányba.

De sajnos nem mindenki életében játszik szerepet a szerencse, sőt, van, akit messze elkerül. Ám ugyanakkor akadnak olyanok is, akiknek egész életüket végigkíséri a szerencse.

Ez a horoszkóp elmondja melyik csillagjegyre mi jellemző.

Ikrek – Ő vajon azon csillagjegyek közé tartozik, akikre szerencse vár?

Ez az a csillagjegy, amelyet az asztrológusok rendkívül szerencsésnek látnak.
 Az Ikrek szó szerint mindig a megfelelő időben és a megfelelő helyen találják magukat. Ez a csillagjegy azt gondolja, hogy a véletlennek köszönheti mindig a szerencséjét. Nem akarják beismerni, hogy valójában mindig, mindenben szerencsés.

Szűz

A Szűz állandóan valami újat akarnak a kapcsolatban, amelyben éppen vannak. Ez eléggé nehéz lehet, különösen, ha társuk az életben hajlamos a stabilitásra és a rutinos dolgokra. Ha ezt a feltételt nem tartják be, akkor a Szűz úgy érzi, hogy nincs jó helyen, és ezért a kapcsolat elviselhetetlen lesz.

Bak csillagjegy

A Bak az a személy, aki sok időt tölt a boldogság megteremtésére, arra, hogy a saját igényeinek megfelelő embert találja meg és őt meg is tudja tartani hosszabb távon. Viszont pontosan az elvárásaik miatt elégedetlenek a kapcsolatokban és nem igazán veszik észre a másik értékét. Rengeteget fantáziál a tökéletes párról, azonban gyakran kerül olyan kapcsolatba, amibe többet képzel, mint amennyi valójában van benne.

https://storymix.hu/2024/01/20/fantasztikus-februar-var-ezekre-a-csillagjegyekre/

Oroszlán


Az asztrológusok azt állítják, hogy az Oroszlán mindig számíthatnak a szerencsére, ifjúkorban, idős korban a csillagok mindig segítenek nekik, nem számít hány évesek!

Elsősorban anyagiakban, munkában szerencsés ez a csillagjegy. Bájos és vonzó karizmával bír, ezenkívül ő az állatöv egyik legelőkelőbb jele, amely természetesen segít neki hasznos kapcsolatok kialakításában és üzleti partnerek megnyerésében, ezáltal tud hatalmas és jövedelmező üzleti vállalkozásokat építgetni.

Halak

A Halak gyakran elégedetlenek a kapcsolatokban, mert azt a benyomást keltik, hogy mindenkinek olyan jónak kell lennie, mint amilyen ő maga. A Halak számára nagyon nehéz túlélni azokat a pillanatokat, amikor a bizalmukat próbára teszik, és a csalódás pillanatait is. 
A Halaknak meg kell értenie, hogy kevésbé kellemes pillanatok is vannak egy kapcsolatban, és csak akkor, ha elfogadják ezt, akkor lehet boldog kapcsolatuk.

https://storymix.hu/2024/01/18/amit-eloszor-meglatsz-a-kepen-elarulja-mit-keresel-az-eletben/

 Nyilas

Mindig mindenre talál megoldást, így bár néha úgy érezheti, hogy eljött a mélypont, mindig kitalál valamit, amivel ismét feljebb és feljebb mászhat. Nem lehet őt eltaposni.

Az asztrológusok azt javasolják, hogy a Nyilas időről időre próbálja ki szerencséjét és vásároljon sorsjegyet, mert nagy esély van arra, hogy egyszer óriási összeget fognak megnyerni. Ezt ráadásul jól fogják befektetni, nem szórják szét. Mert ez a csillagjegy sosem felejti el honnan, milyen mélyről indult.

Mérleg

A Mérlegek állandóan valami újat akarnak a kapcsolatban, amelyben éppen vannak. Ez eléggé nehéz lehet, különösen, ha társuk az életben hajlamos a stabilitásra és a rutinos dolgokra. Ha ezt a feltételt nem tartják be, akkor a Mérleg úgy érzi, hogy nincs jó helyen, és ezért a kapcsolat elviselhetetlen lesz.

Bika

A Bika olyan, mint egy mágnes, vonzza magához az embereket, mindig a figyelem középpontjában áll. Mély érzelmei vannak, keresi a nagy szerelemet és teli van szenvedéllyel. Ezt sajnos nem mindenki értékeli. De tudja a bika, hogy egyszer rá fog találni az igazi boldogság, a szerencse ebben is mellé fog állni, hiszen akkor toppan majd be az életébe az Igazi, amikor már nem is számít rá.

Vízöntő

A Vízöntő szeretne gondtalan életet élni, olyat, ahol élvezheti a szabadságot. Mindig a legjobbat akarja az életben, és a kapcsolatokban is. A legtöbb esetben a kiválasztottjuk nem felel meg az elvárásoknak, ami végső soron rendkívül boldogtalanná teszi az Ikrek jegy szülöttét. 
Ő csak egy olyan személlyel lesz elégedett, aki megadja neki a szükséges szabadságot, de ugyanakkor minden nap meg tudja lepni.

Kos

Igazi vezér, a nap, a fény a sötétségben. Másokon játszi könnyedén segít, de magával szemben túl nagyok az elvárásai, emiatt rengeteg kudarc éri. Szeretnek szeretni és szeretve lenni.

Rengeteg tapasztalatot szereznek, mire megtalálják a helyüket a világban, a családban, az életben, a munkában. Óriási önkritikával rendelkezik az Oroszlán csillagjegy szülötte.

Elismeri a hibáit, de igyekszik kijavítani azokat. Idővel rájön, hogy nem szabad túl ragaszkodónak lenni, a másik félnek is pont annyira van szüksége levegőre, mint neki.

Rák

A szépség, a harmónia és a boldogság jellemzi a Rák embert. Fontos számára a szeretet és a családi jólét, a barátság.

Mágikus hatással vannak az emberekre. Egy kapcsolatban szelíd, rugalmas és romantikus. Tenyerükön hordják a partnerüket, folyamatosan ontják a bókokat, ajándékokat és figyelmet.

Olykor pont emiatt válik szerencsétlenné, mert van, aki visszaél a kedvességével és csak akkor jön rá, amikor már túl késő. Gyakran éri csalódás, jobb emberismerővé kell válnia.

https://storymix.hu/2023/05/11/lehromantikusabb-csillagjegyek/

Skorpió

A Skorpió mindig jól láthatóan sikeres, ő választja a ragyogás és a dicsőség útját. És ő jól tudja, hogy a kisugárzása, a sikerei vonzza az irigy embereket. Nem engedi meg magának, hogy elessen, és csendben él a hegekkel teli szívével. Mindig minden helyzetben próbálják őt kihasználni, de ő mindig egyenesen és büszkén tartja a hátát.

Az irigység az ő állandó társa. Tudja, hogy legtöbbször minden mosoly és látszólag barátságos kifejezés mögött ez rejtőzik. Az emberek állandóan arra várnak, hogy mikor botlik meg végre…

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT >>>

https://storymix.hu/2023/12/05/nagy-2024-es-lelek-teszt-oriasi-valtozasok-jonnek/embed/#?secret=RINeRq7y3L#?secret=dH0Z11mBjw

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük