Ezek a csillagjegyek figyeljenek - Szerencsétlenség vár rájuk

Ezek a csillagjegyek figyeljenek – Szerencsétlenség vár rájuk

Ezek a csillagjegyek figyeljenek – Szerencsétlenség vár rájuk.

Mindenki szeretne szerencsés lenni, mindig és mindenben szerencsés. Amikor minden problémát sikerül kikerülni és semmilyen gond nem hagy nyomot rajtunk. Az életünk függ a szerencsétől is.  Így van ez a különböző csillagjegyek életében is.

Szerencsések lehetünk amikor a lottón nyerünk, vagy amikor sikerült egy jó munkát megszerezni, de szerencse kell ahhoz is, hogy életünk szerelmét megtalálhassuk és bizony az egészségünk megtartásában is fontos szerepe van a szerencsének.

Ezek a csillagjegyek figyeljenek - Szerencsétlenség vár rájuk

A szerencsének köszönhetően megváltozhat az életünk, jobb irányba.

De sajnos nem mindenki életében játszik szerepet a szerencse, sőt, van, akit messze elkerül. Ám ugyanakkor akadnak olyanok is, akiknek egész életüket végigkíséri a szerencse.

Ez a horoszkóp elmondja melyik csillagjegyre mi jellemző.

Ikrek – Ő vajon azon csillagjegyek közé tartozik, akikre szerencse vár?

Ez az a csillagjegy, amelyet az asztrológusok rendkívül szerencsésnek látnak.
 Az Ikrek szó szerint mindig a megfelelő időben és a megfelelő helyen találják magukat. Ez a csillagjegy azt gondolja, hogy a véletlennek köszönheti mindig a szerencséjét. Nem akarják beismerni, hogy valójában mindig, mindenben szerencsés.

Szűz

A Szűz állandóan valami újat akarnak a kapcsolatban, amelyben éppen vannak. Ez eléggé nehéz lehet, különösen, ha társuk az életben hajlamos a stabilitásra és a rutinos dolgokra. Ha ezt a feltételt nem tartják be, akkor a Szűz úgy érzi, hogy nincs jó helyen, és ezért a kapcsolat elviselhetetlen lesz.

Bak csillagjegy

A Bak az a személy, aki sok időt tölt a boldogság megteremtésére, arra, hogy a saját igényeinek megfelelő embert találja meg és őt meg is tudja tartani hosszabb távon. Viszont pontosan az elvárásaik miatt elégedetlenek a kapcsolatokban és nem igazán veszik észre a másik értékét. Rengeteget fantáziál a tökéletes párról, azonban gyakran kerül olyan kapcsolatba, amibe többet képzel, mint amennyi valójában van benne.

https://storymix.hu/2024/01/20/fantasztikus-februar-var-ezekre-a-csillagjegyekre/

Oroszlán


Az asztrológusok azt állítják, hogy az Oroszlán mindig számíthatnak a szerencsére, ifjúkorban, idős korban a csillagok mindig segítenek nekik, nem számít hány évesek!

Elsősorban anyagiakban, munkában szerencsés ez a csillagjegy. Bájos és vonzó karizmával bír, ezenkívül ő az állatöv egyik legelőkelőbb jele, amely természetesen segít neki hasznos kapcsolatok kialakításában és üzleti partnerek megnyerésében, ezáltal tud hatalmas és jövedelmező üzleti vállalkozásokat építgetni.

Halak

A Halak gyakran elégedetlenek a kapcsolatokban, mert azt a benyomást keltik, hogy mindenkinek olyan jónak kell lennie, mint amilyen ő maga. A Halak számára nagyon nehéz túlélni azokat a pillanatokat, amikor a bizalmukat próbára teszik, és a csalódás pillanatait is. 
A Halaknak meg kell értenie, hogy kevésbé kellemes pillanatok is vannak egy kapcsolatban, és csak akkor, ha elfogadják ezt, akkor lehet boldog kapcsolatuk.

 Nyilas

Mindig mindenre talál megoldást, így bár néha úgy érezheti, hogy eljött a mélypont, mindig kitalál valamit, amivel ismét feljebb és feljebb mászhat. Nem lehet őt eltaposni.

Az asztrológusok azt javasolják, hogy a Nyilas időről időre próbálja ki szerencséjét és vásároljon sorsjegyet, mert nagy esély van arra, hogy egyszer óriási összeget fognak megnyerni. Ezt ráadásul jól fogják befektetni, nem szórják szét. Mert ez a csillagjegy sosem felejti el honnan, milyen mélyről indult.

Mérleg

A Mérlegek állandóan valami újat akarnak a kapcsolatban, amelyben éppen vannak. Ez eléggé nehéz lehet, különösen, ha társuk az életben hajlamos a stabilitásra és a rutinos dolgokra. Ha ezt a feltételt nem tartják be, akkor a Mérleg úgy érzi, hogy nincs jó helyen, és ezért a kapcsolat elviselhetetlen lesz.

Bika

A Bika olyan, mint egy mágnes, vonzza magához az embereket, mindig a figyelem középpontjában áll. Mély érzelmei vannak, keresi a nagy szerelemet és teli van szenvedéllyel. Ezt sajnos nem mindenki értékeli. De tudja a bika, hogy egyszer rá fog találni az igazi boldogság, a szerencse ebben is mellé fog állni, hiszen akkor toppan majd be az életébe az Igazi, amikor már nem is számít rá.

Vízöntő

A Vízöntő szeretne gondtalan életet élni, olyat, ahol élvezheti a szabadságot. Mindig a legjobbat akarja az életben, és a kapcsolatokban is. A legtöbb esetben a kiválasztottjuk nem felel meg az elvárásoknak, ami végső soron rendkívül boldogtalanná teszi az Ikrek jegy szülöttét. 
Ő csak egy olyan személlyel lesz elégedett, aki megadja neki a szükséges szabadságot, de ugyanakkor minden nap meg tudja lepni.

Kos

Igazi vezér, a nap, a fény a sötétségben. Másokon játszi könnyedén segít, de magával szemben túl nagyok az elvárásai, emiatt rengeteg kudarc éri. Szeretnek szeretni és szeretve lenni.

Rengeteg tapasztalatot szereznek, mire megtalálják a helyüket a világban, a családban, az életben, a munkában. Óriási önkritikával rendelkezik az Oroszlán csillagjegy szülötte.

Elismeri a hibáit, de igyekszik kijavítani azokat. Idővel rájön, hogy nem szabad túl ragaszkodónak lenni, a másik félnek is pont annyira van szüksége levegőre, mint neki.

Rák

A szépség, a harmónia és a boldogság jellemzi a Rák embert. Fontos számára a szeretet és a családi jólét, a barátság.

Mágikus hatással vannak az emberekre. Egy kapcsolatban szelíd, rugalmas és romantikus. Tenyerükön hordják a partnerüket, folyamatosan ontják a bókokat, ajándékokat és figyelmet.

Olykor pont emiatt válik szerencsétlenné, mert van, aki visszaél a kedvességével és csak akkor jön rá, amikor már túl késő. Gyakran éri csalódás, jobb emberismerővé kell válnia.

https://storymix.hu/2023/05/11/lehromantikusabb-csillagjegyek/

Skorpió

A Skorpió mindig jól láthatóan sikeres, ő választja a ragyogás és a dicsőség útját. És ő jól tudja, hogy a kisugárzása, a sikerei vonzza az irigy embereket. Nem engedi meg magának, hogy elessen, és csendben él a hegekkel teli szívével. Mindig minden helyzetben próbálják őt kihasználni, de ő mindig egyenesen és büszkén tartja a hátát.

Az irigység az ő állandó társa. Tudja, hogy legtöbbször minden mosoly és látszólag barátságos kifejezés mögött ez rejtőzik. Az emberek állandóan arra várnak, hogy mikor botlik meg végre…

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT >>>

https://storymix.hu/2023/12/05/nagy-2024-es-lelek-teszt-oriasi-valtozasok-jonnek/embed/#?secret=RINeRq7y3L#?secret=dH0Z11mBjw

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük