A januári telihold fontos változás kezdete lesz az életedben - Óriási a jelentősége

A januári telihold fontos változás kezdete lesz az életedben – Óriási a jelentősége

A januári telihold ezt jelenti – Óriási a jelentősége annak, ha csütörtökön este felnézel az égboltra. Ez a csodálatos látvány, ez a teljes fényében ragyogó hold az Oroszlán, a Tűz jegyében van és emiatt különösön fontos megérteni a jelentését, üzenetét. Óriási a jelentősége, hiszen fontos változás kezdete is egyben.

A januári telihold fontos változás kezdete lesz az életedben  - Óriási a jelentősége

A telihold január 25-én, csütörtökön 12:54-kor kel fel, és körülbelül három napig ragyog teljes fényében, mielőtt fogyni kezd. 

Az idei első telihold esetében a szerencsés Jupiter bolygó és az átalakuló Plútó  lehetőséget adhat arra, hogy elengedjük elavult hiedelmeinket, elfelejtsük ezeket és új ideológiákat hozzunk be, keressünk új célokat és gondolkodjunk el az életünkön.

Ez az önmegvalósítás, a változás időszaka. Ez a telihold felhívja a figyelmet arra, hogy itt az idő változtatni a karrieredben és a kapcsolataidban is, ehhez a hold ereje erőt fog adni és rávilágít arra, mi nem jó, miért nem jó és mit kell lezárni, mit kell megváltoztatni az életedben.

Ha meglátod a teliholdat , akkor rá fogsz jönni arra, hogy ezentúl azt érdemes csak követned, amit igazán szeretsz. Ezek az álmok, célok a fontosak. Ami nincs a szívedben, az ne legyen többet az utadon, azt engedd el.

A fény erőt ad, illetve abban is segít, hogy a testi-lelki gyógyulás útjára léphess végre és ráterel az önvizsgálat útjára is. Nézd meg az életedet, tekints vissza. Jó ez így neked? Tényleg ezt és így akartad? Boldog vagy? Keresd meg a választ ezekre és keresd a miértekre is a választ. Miért jutottál ide? Miért érzed azt a szívedben, amit? Miért nem mertél eddig lépni, változtatni? Miért nem mertél magaddal foglalkozni?

A januári telihold óriási ereje segít eligazodni a kérdésekben és utat fog mutatni. Szánj rá időt. Nézz fel az égre, csodáld meg a hold ragyogását, fényét, erejét, egyediségét és közben nézz magadba, gondolkodj…. A változás útjára segít lépni ez az elmélyülés és óriási energiát fog adni.

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük