Mikor születtél? Az utolsó számjegy mindent elárul az igazi énedről

Mikor születtél? Az utolsó számjegy mindent elárul az igazi énedről

Mikor születtél? Az utolsó számjegy mindent elárul az igazi énedről

Az az év, amelyben születtél, hatalmas szerepet játszik az életedben. Azonban a legfontosabb a születési év utolsó számjegye. Ezek különböző elemeket képviselnek, olyan elemeket, amelyek az egész életet befolyásolják és hatással vannak rád.

Mikor születtél? Az utolsó számjegy mindent elárul az igazi énedről

Az univerzum nagyon bölcs, és ha valóban valamit akarunk, akkor valóra válik. Mindenki számára adott a lehetőség. Lehet, hogy csak az álmok gyors megvalósítása érdekel, vagy azt érezzük valami mindig visszahúz?

Mindenre van magyarázat.

A jelenünk a múlt következménye.

Hol hibáztunk?

Kit sértettünk meg?

Mi okozott fájdalmat?

Valószínűleg mindig mindenre emlékezel, ezek a múltbéli események örök nyomot hagytak benned. Érdemes olykor őszintén visszapillantanunk és meg kell keresnünk a tanulságokat is.

Mert a múltból lehet tanulni. Jobbá, szebbé teheti a jelenünket és a jövőnket is az, ha felismerjük a múltban elkövetett hibákat és tanulunk ezekből.

De mellé egy kis segítséget is adok. Önmagunk megismerése könnyebbé teheti a mindennapokat. Ehhez pedig most nincs is másra szükség, mint a születési dátumodra.

Egész pontosan az utolsó számjegy nagyon fontos. Ezek ugyanis különböző elemeket képviselnek.

5 elem létezik:

levegő, tűz, föld, fa és víz. Ezek az elemek sokat elárulnak a személyedről, a természetedről, szokásaidról és még sok másról.

Szóval, mikor születtél?

Válaszd ki a születési éved utolsó számjegyét, és keresd meg az elemét.

Például: Ha a születési éved 1987, akkor a 7-es szám a fontos.  Ez a Tűz eleme.

A tesztben az elemek mellett, zárójelben láthatod a számokat, amelyek a születési év utolsó számjegyét jelentik.

Fém (0-1)

A fémelem képviselői erős karaktert és nagy rugalmasságot mutatnak. Ezek az emberek függetlenek és képesek a cselekvésre, nem várják meg, amíg maguktól vagy mások által megoldódnak a gondok.

Arra törekszenek, hogy harmóniában és szeretetben éljenek. Pontosan tudják, mit akarnak, és mindent megtesznek a célok elérése érdekében. Gyengeségeik a hatalom, a luxuscikkek és a pénz iránti vágy. Ragaszkodóak és imádják a szeretteiket.

Víz (2-3 )

Olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a kedvesség, a karizma és az együttérzés. Óriási képzelőerővel rendelkeznek és igen kreatívak, és ez az, ami miatt sikeresek a szakmájukban.

Ezek az emberek nagyon fejlett intuícióval rendelkeznek, és rendkívüli módon meglátják az apróbb részleteket is. Képesek felfedezni mindenben a szépet, a jót. Átlátnak a másik emberen, mert a legapróbb mozdulataikból is képesek olvasni. Belelátnak az ember lelkébe.

Fa (4-5)

Képviselői magabiztosak és szorgalmasak. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy a céljaikat elérhessék, de másokon sosem gázolnak át.

Tudják, hogy a sikerhez vezető út akár hosszadalmas és rögös is lehet, de ez nem tántorítja el őket attól, hogy harcoljanak az álmaikért.

Új élményekre, új benyomásokra vágynak, és álmodoznak az őket körülvevő világ felfedezéséről. Soha nem viselkednek önzően és narcisztikusan.

Tűz (6-7)

 Valódi utazók, teli vannak energiával, új ötletekkel és szenvedéllyel. A mának élnek és kiélvezik az élet adta lehetőségeket. Minden pillanatot teljes szívvel élnek át. A tüzes elemek imádni valóak és spontánok.

Ritkán terveznek előre, inkább a mának élnek. Tisztában vannak pozitív kisugárzásukkal.

Föld (8-9)

Képviselői megbízhatóak és ambiciózusak. Gondosan megvizsgálnak minden dolgot, lehetőséget, verziót és csak ritkán hajtanak végre őrült vagy váratlan dolgokat. Szeretik a fegyelmet és a rendet.

Nem fognak megváltozni soha senki kedvéért. Egy kialakított rend szerint élnek, vannak pontos terveik és az oda vezető utat is alaposan átgondolják. Folyton tervezgetnek, agyalnak, ötletelnek. Megbízható emberek.

StoryMix

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Forrás: moimozg

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük