Az, hogy mit látsz ezen a képen, mindent elárul rólad - Tűpontos lélek-teszt

Az, hogy mit látsz ezen a képen, mindent elárul rólad – Tűpontos lélek-teszt

Az, hogy mit látsz ezen a képen, mindent elárul rólad – Tűpontos lélek-teszt. A legelső gondolat az, ami számít, azaz amit legelőször láttál meg a képen. Ha őszinte vagy, akkor a teszt is az lesz.

Az, hogy mit látsz ezen a képen, mindent elárul rólad - Tűpontos lélek-teszt

Száj

Jól ismered önmagadat. Őszinte, sokszor túl nyers és túl szókimondó vagy magaddal szemben és más emberekkel is. Néha nagyon kíméletlen módon közlöd az igazat, a véleményedet, ami a szíveden a szádon. Ezért először nincsenek jó véleménnyel rólad az emberek. De ha megismernek, rájönnek, nagyon jó szíved és szép lelked van. Azonban ezt az oldaladat csak kevés embernek mutatod meg.

Erős vagy és mindenkit lenyűgözöl, aki a közeledben van. Ha szeretsz valakit, mindent megteszel érte. Ha pedig nem kedvelsz egy embert, akkor nem fogod elrejteni az érzéseidet, simán a másik szemébe mondod, akár tetszik, akár nem.

Szem

Bájos személyiség vagy, tele fénnyel, kedvességgel. Mindent megfigyelsz, a jót, a rosszat is, a legapróbb részleteket is.

Külsőleg egyszerű és vidám ember vagy, szeretsz társaságban lenni, jó veled beszélgetni, mert te figyelsz a másikra. Pozitív energiát sugárzol, bele tudod érezni magadat a másik helyzetébe, túl naiv vagy, szívesen segítesz másokon.

A naivságod a legnagyobb hibád is egyben. Jobban kellene figyelned magadra. Mert jelenleg minden fontosabb saját magadnál. Ha magadat helyezed első helyre, akkor ezután az életed szépen fog fejlődni. Ne csak másokra gondolj, hanem magadra is. Sőt, elsősorban magadra végre. A szemedet pedig önmagaddal szemben is nyisd ki, azaz vedd észre és ne hagyjad ki az élet által felkínált lehetőségeket.

kép: pixabay

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük