Melyik mandala a kedvenced? - Megmutatja mi a te erőd

Melyik mandala a kedvenced? – Megmutatja mi a te erőd

Melyik mandala a kedvenced? – Megmutatja miben vagy igazán erős, mi a te erőd.

A mandala szanszkrit szó, jelentése „kör”. A hinduizmusban és a buddhizmusban spirituális és rituális szimbólumként az univerzumot képviseli. Élénk színein és szimmetrikus geometriai mintáin keresztül a kozmosz számos oldalát képviseli.

A mandala ékesszóló szimbóluma a világegyetem és az emberi szellem tulajdonságainak. Ebben a tesztben kiválaszthatsz egyet a képen látható 6 mandala közül. Választásodból kiderül, milyen erő határoz meg téged, és hogyan tudnád azt jóra használni.

Melyik mandala a kedvenced? - Megmutatja miben vagy igazán erős

1-es mandala – A Pusztító

Az első mandala egy balra forduló „horogkereszt”, de ez egy fordított horogkeresztet jelent. A mandala óramutató járásával ellentétes forgása azt sugallja, hogy az itt szereplő erők pusztítóak. De ez nem negatív jelentéssel bír. Valami új létrehozásának előfeltétele az a képesség, hogy megszabaduljunk minden olyan szükségtelen körülménytől, amely akadályozza annak fejlődését. Olykor mindent „felégetve” valami radikálisan új felé nyithatja meg az utat. Ezért ez a pusztító képességed hasznos lehet.

2-es – Természet

A második mandala a természet négy eleme alapján készül. Ezek harmóniában jelennek meg és működnek, és erőink belőlük fakadnak. Ennek ellenére az ötödik elem, a Szellem hiányzik. Ez az a spirituális elem, amely összeköti lényedet a természettel. A te hatalmad a szeretet és az egyesülés a Jóval. Visszaadja a gondatlan Szellemet az Elemek egyensúlyához.

3-as – Egyensúly

Ez a mandala a 6-os szám misztikus ereje alapján készült. A nő és a férfi két ellentétes ereje játszik, két háromszöget alkotva, amelyeknek hat oldala van. Erőd ezen erők dinamikus egyensúlyából fakad.

4-es – Türelem

A tizenkettes szám sok szempontból fontos. Emlékezz a tizenkét ókori görög istenre, akik az Olümposzon élnek, vagy Jézus 12 apostolára. A 12 egyben az év hónapjainak száma is. Az erőd abban rejlik, hogy harmóniában haladsz az idővel. Türelmes vagy, és ez nagyon előnyös tulajdonság. Az idő tökélyre viszi terveidet.

5-ös – Iránytű

A 8-as számon alapuló minta a bölcsesség kerekéhez kapcsolódik. Bizonyos értelemben ez is egy útkereszteződés, ahol többféle lehetőség kínálkozik.

Ami azt is jelenti, hogy többféle lehetőséget teremthetsz, és ezért soha nem ragadsz zsákutcába. Helyes döntéseket hozhatsz, egy belső iránytű vezérel, amely megmutatja a helyes utat.

6-os – A Teremtő

Ez a mandala a fény, az élet, az egészség, a béke és a gazdagság szimbóluma. Az erőd harmonikus és kreatív. Előre haladsz az időben és az életben, és mindig a semmiből alkotod meg az újat.

Facebook oldal: ITT >>>

forrás: namastest, magyarra fordította: Kovács Alexa

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük