Melyik átjárón mennél át? Extra mélységű teszt a lelkedről

Melyik átjárón mennél át? Extra mélységű teszt a lelkedről

Melyik átjárón mennél át? Extra mélységű teszt, ami a lelkedről, személyiségedről szól. Arról, aki és ami vagy valójában.

Nézd meg ezt a 3 átjárót és azt, ami a túloldalon vár Rád. Melyik tetszik, melyiken mennél át? Gondold át a válaszodat, akkor lesz tűpontos a teszt.

Melyik átjárón mennél át? Extra mélységű teszt a lelkedről

Akik ezt választották?

Ezek az emberek soha nem lesznek azok, akik elsőként állnak bele egy konfliktusba.

Ők mindig megpróbálnak minden vitát és nézeteltérést csendben, békésen és felesleges, túlnagyított, eljátszott, megjátszott érzelmek nélkül megoldani.

Olyan vagy, mintha csak kevés érzelmed lenne, ezért gyakran hidegnek és közömbösnek tartanak.

De ez egyáltalán nincs így. A szívedben nagy tűz ég, amely képes megmelegíteni és beragyogni az egész világot. De ezt csak kevés embernek mutatod meg. Csak azoknak, akiket teljesen a bizalmadba fogadsz. 

Ha valami rossz történik valakivel, te leszel az első, aki ott terem azonnal és segítő kezet nyújt neked. Nagyon szerethető, csupaszív, szeretetre éhes ember vagy. Ragaszkodó, kedves, igazi arany szívű ember.

Figyelembe veszed mindig a másik felet, a beszélgetőpartnert, őszintén fogadod a másik fájdalmát, empatikus vagy és mindig keresed a lehetőséget, hogy hol és hogyan segíthetnél másoknak, másokon.

Nem fogod hagyni azt, hogy a másik fél megfulladjon a gondok súlya alatt, még akkor is rohansz a megmentésére, ha épp nem is tudod miképpen segíthetnél.

Könnyen megbántódsz, de ugyanúgy könnyen meg is bocsátasz és ismét készen állsz arra, hogy segíts, megértsd, meghallgasd a másikat és ha szükséges, addig nyújts segítő kezet, ameddig csak kell. Utat mutatsz másoknak.

Soha nem kívánsz a rosszat egy másik személynek.

Ha képes vagy melegséget és örömöt adni a másik embernek, habozás nélkül megteszed.

Ösztönösen képes vagy a jó cselekedetekre, egyáltalán nem vagy önző és lelkednek kedvességével, szeretetével mindent megteszel, hogy jobb legyen a másiknak. Mindezt pedig anélkül teszed, hogy bármit is követelnél cserébe.

Könnyű a barátodnak lenni, mert nagyra értékeled a barátságot és a hűséget.

Sajnos azonban az árulást is megtapasztaltad már, nagyon mélyen a lelkedre veszel minden csalódást, de képes vagy újra és újra megbocsátani, annyira hiszel abban, hogy mindenki jó.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT >>>

kép: brainum

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük