Ilyen az igazi éned - Őszinte teszt csak a legerősebbeknek

Ilyen az igazi éned – Őszinte teszt csak a legerősebbeknek

Ilyen az igazi éned – Őszinte teszt csak a legerősebbeknek. Nézz rá erre a képre! Mit láttál meg először?

Ilyen az igazi éned - Őszinte teszt csak a legerősebbeknek

Ember

Te igazi harcos, kitartó ember vagy! Tele vagy energiával, lendülettel, amely szinte áramlik belőled, messziről látszik rólad. Olyan mély, kifejező, mindent elmondó tekinteted van, amit lehetetlen elfelejteni. Egy pillantás elég tőled és a másik ember azt érzi, belelátsz a lelkébe.

Az emberek szívesen kommunikálnak veled.  Azok, akik közel állnak hozzád, teljes megbíznak benned. Az árulást soha nem bocsátod meg és mindig, de mindig megbosszulod. Lehet, hogy éveket vársz rá, de visszakapja pontosan ugyanazt és ugyanúgy, ahogy neked ártott.

Kettétört szív

Az eszed, a szíved is a helyén van. Életed minden pillanatának értéke, minősége és igazi szépsége van. Sokat csalódtál, rengeteg dolgot átéltél, túléltél és a múlt árnyékait a szívedben őrzöd örökre, leckeként, tanulságként. Érzelmileg mélyebben, erősebben tapasztalod meg a dolgokat, mint mindenki más. A nehézségekkel nehezen birkózol meg, mert nagyon érzékeny vagy és hamar meg tudsz törni, pontosan a mély érzelmeid miatt.

A mélységekből igen nehezen állsz fel, megvisel, ha valami nem úgy megy, ahogy te szeretnéd. Nagyon eredeti, érdekes és nem mindennapi a gondolkodásod.

Igazi egyéniség vagy, aki nem áll be a tömegbe soha, mindig a saját útját járja, akkor is ha ezen az úton egyedül kell mennie. Saját stílusod és jó képességeid vannak. Mindig megvéded az igazadat és kiállsz magadért. Csak kívülről tűnsz erősnek, belül nagyon törékeny vagy.

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük