Mit látsz meg először a képen? Megmutatja ki is vagy valójában

Mit látsz meg először a képen? Megmutatja ki is vagy valójában

Mit látsz meg először a képen? Megmutatja ki is vagy valójában, milyen ember vagy, milyen személyiséggel. Nem érdemes csalni, itt és most tényleg a legelső dolog számít és a legelső gondolat.

Álmodozó, érzelmes, csupaszív, igazán jó lelkű ember vagy, aki inkább művészi beállítottságú. Közel állsz a szeretteidhez, gyakran találkoztok, beszéltek, összetartotok, fontosak számodra. Nyugalmat sugárzol és ez az emberekre is átragad. Igen jó társaság vagy, ritkán lehet kihozni a sodrodból. Mindig, mindent szépnek látsz és úgy élsz, ahogy szeretnél. A saját szabályaid szerint.

Benned hatalmas tűz ég. Tele vagy szenvedéllyel, nagyon tudsz szeretni. Látod a céljaidat, teszel is érte, harcias vagy. Ha valami igazán vonz, addig nem adod fel, amíg meg nem szerzed. Tűzön-vízen kiállsz az érzéseidért. A család nagyon fontos számodra, ők jelentik az életedben a gyökeret. Ahonnan indultál, sohasem felejted el és mindig hálás leszel azokért, akik felneveltek és akik miatt vagy most olyan ember, amilyen.

Fegyelmezett ember vagy, aki állandóan koncentrál arra, ami körülötte és saját magában zajlik.  Intelligens és kíváncsi vagy egyszerre. Okos vagy nagyon. Mindig mindent igyekszel előre átgondolni, latolgatod a lehetőségeket és igyekszel mindig minden helyzetet megérteni, kielemezni. Mindig van B-terved és mindig felkészülsz a legrosszabb opciókra is. Rengeteg ötleted van, amit szeretnél meg is valósítani. Nem nagyon bízol meg az emberekben, mert rengeteget csalódtál.

kép: pixabay

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük