Ezekre a csillagjegyekre óriási fordulat vár a szerelemben

Ezekre a csillagjegyekre óriási fordulat vár a szerelemben

Ezekre a csillagjegyekre óriási fordulat vár a szerelemben.

Ezekre a csillagjegyekre óriási fordulat vár a szerelemben

Skorpió – Óriási fordulat vár rá a szerelemben

Nem tudja elképzelni az életet szerelem nélkül, a szerelemben válik teljessé. Fontos számára az, hogy szeressen és szeressék. A kapcsolatában lelkes, vággyal teli, szenvedélyes, olyan társ, aki értékeli a szépet, a jót és a harmóniát. Képes a megbocsátásra, az újrakezdésre. Még akkor is, ha mások semmi esélyt nem adnak már a kapcsolatának.

Szenvedélyes természete nem mutatkozik meg azonnal, hosszú időre lesz szükség ahhoz, hogy megnyíljon. A bizalma elnyeréséhez hosszabb idő kell. Nem siet, szereti kiélvezni az élet minden apró örömét és pillanatát. Tud kérni és tud szeretni, ráadásul adni is képes.

A szíve teljesen nyitva áll a társa előtt. A minőségre törekszik, nem a mennyiségre. Keresi a társát, az Igazit, aki mellett leélheti az életét. Óriási fordulat vár rá a szerelemben, ugyanis rátalál az igazi társára.

A hosszútávú kapcsolatok híve és ezért mindent meg is tesz, hiszen tudja, hogy egy kapcsolat életben maradásáért bizony napi szinten meg kell dolgozni. Szentimentális ember, hisz a szeretetben, a kapocsban. A családi boldogság számára az első.

Rák

Félénk, érzelmes, romantikus gondolkodású csillagjegy. Gyakran elrejti a mélyebb érzéseit mások elől. Nagyon óvatos, ezért nehéz meghódítani, de megéri a fáradtságot. Hiszen amikor a Rák végre biztonságban érzi magát, akkor teljesen átalakul, kinyílik, kivirágzik.

Hihetetlen szenvedélyessé, érzékivé válik, aki szereti megtapasztalni az újat, a jót. Csodás szépségérzettel rendelkezik, különleges szemmel látja a világot maga körül. Nagyon érzékeny lelke van, de a szeretett ember mellett hegyeket képes megmozgatni. 

Tökéletes szeretetről és kapcsolatról ábrándozik, álmodozik. Ha hosszabb ideig nem találja meg az igazi társát, akkor képes begubózni, mert a körülötte élők boldogsága szinte fojtogatja. De ennek vége. Amiről eddig csak ábrándozott, most valósággá válik. Az élete, a társa pontosan olyan lesz, mint amit elképzelt az álmaiban.

Kapcsolatában mindent feláldoz a szerettéért, a családjáért. Ők a legfontosabbak számára.

Vízöntő

Aktív, szenvedélyes csillagjegy, aki megragad minden alkalmat, lehetőséget. Nehezen állapodik meg, mindig keresi a jobbat, emellett örök álmodozó.

Hihetetlen izgalommal, örömmel tölti el az új párkapcsolat, a szerelemért mindenre képes.

Bájosan beszél idegenekkel, képes a lágyságra, de vigyázz, ez csak a látszat. Hihetetlen energia, szenvedély fortyog benne, szinte magához láncolja elképesztően erős érzelmeivel a másikat.

Intenzív érzései, viselkedése már-már démoni. Kreativitása a párkapcsolatban lenyűgöző. Ám ezt az oldalát csak kevesen ismerhetik meg, hiszen nem adja a szívét oda bárkinek. 

Aki az ő párja lesz, tanulja meg kezelni a féltékenységét, mert bizony temperamentumával, kiállásával szinte vonzza a másik nemet.

De most egy igazi fordulat következik az életében. Minden megváltozik, lenyugszik, megállapodik, egy helyben marad, egy ember mellett. Mert ha az ember megtalálja az igazi társát, akkor soha többé nem hiányzik már neki semmi más.

Ikrek

Számára olyan a szerelem, mint egy romantikus film. Hősökkel, hősnőkkel, kalandokkal és szenvedéllyel, titokzatossággal, érzékiséggel. Ebben hisz és tesz is érte, hogy ilyen kapcsolatai legyenek.

Mágnesesség jellemzi, titokzatosságával, elérhetetlennek tűnő személyiségével szinte vonzza az embereket.

Szinte misztikus a lénye, a kisugárzása. Képes teljes szívből szeretni valakit távolról, plátói alapon, de ha igazi kapcsolatba csöppen, szinte ragyogni kezd. Márpedig most végre egy ilyen kapcsolatba fog kerülni.

A szépség, a harmónia sugárzik belőle és a kapcsolatában is erre törekszik. Mellette minden pillanat igazi boldogság. Méghozzá tartós boldogság.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük