Ennek a csillagjegynek fájdalmas zsákutcába jutott az élete

Ennek a csillagjegynek fájdalmas zsákutcába jutott az élete

Ennek a csillagjegynek fájdalmas zsákutcába jutott az élete. De miért? És van megoldás? Ebből a horoszkópból kiderül, ez a horoszkóp minden fontos részletet megmutat.

Ennek a csillagjegynek fájdalmas zsákutcába jutott az élete

Magabiztos ember vagy, olyan, aki figyel a részletekre. Törődsz a megjelenéseddel és azzal, hogy a világ hogyan lát téged, mit gondolnak rólad, mit mondanak rólad, de az otthonodban vagy az autódban, sőt, akár az életedben is valószínűleg mély, fájdalmas káosz uralkodik!

Személyiséged nagyon negatív lehet, mert önmagad ellen fordulhatsz, ha a helyzet nehezebbé válik, vagy ha kudarc ér. Magadat okolod mindenért, ha nem úgy alakulnak a dolgok. Magadban mindig hibát látsz, nem kedveled, nem fogadod el önmagadat. Sőt, nem szereted azt, aki most vagy, ami vagy.

Mások véleménye alapján jutottál el erre a fájdalmas pontra és nem veszed észre, hogy ez nem az igazságról szól. Rengeteg az irigyed, rosszakaród. Akik sohasem fognak dicsérni. Csak egyetlen céljuk van, hogy téged elbukni lássanak.

Az élet nem csak arról szól, hogy csak mások véleményével foglalkozzunk. Sőt, nem ez az elsődleges.

Szánj időt arra, hogy átgondold, hogy valójában ki szeretnél lenni? Mi az, amit igazán szeretnél csinálni? Mi az álmod, terved, célod? Ki vagy te igazából? Hidd el, ha megismered önmagadat, rájössz az igazságra. Arra, hogy mások rólad alkotott véleménye nem is volt igaz, csupán az irigység vezérelte azokat embereket.

kép: Stock kép

Facebook oldal: ITT>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:
https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük