Hirdetés magánszemélyeknek

1 db hirdetés 15 napra a címlapra, AKTUÁLIS  menüpontban: 1.950 Ft 

1 db hirdetés 30 napra a címlapra, AKTUÁLIS menüpontban 3.600 Ft 

1 db hirdetés 90 napra a címlapra, AKTUÁLIS menüpontban: 9.900 Ft 

1 db hirdetés 180 napra a címlapra, AKTUÁLIS menüpontban: 19.000 Ft 

A hirdetés általános formája a következő, melyet emailben küld el a hirdető a Freemix Magazinnak, az alábbi formában (info@storymix.hu).

Ha szükségesnek látják a szerkesztők, úgy nyelvtani, helyesírási, szórendi, szerkesztési változtatásokat végzünk el a szövegen. 

Hirdetésed FIGYELEMFELKELTŐ CÍME

Reklámozott termékről, ingatlanról, eladásra kínált tárgyadról rövid leírás, minden olyan információ, ami érdekes lehet az olvasó számára, hogy felkeressen téged további információkért.

Hely

Ár

Átvételi lehetőségek (személyes/postai)

Telefonszám

A hirdetés hosszabbítás megrendelése nélkül, a megrendelt időszak után törlődik. Amennyiben már nem aktuális, úgy a címben feltüntetjük, hogy ELKELT.

A StoryMix Magazinban megjelenő MAGÁN célú reklámoddal széles körben, eredményesen tudod hirdetni saját, eladásra kínált termékeidet, ingatlanodat.

MIÉRT A StoryMix Magazinban HIRDESS?

  • A StoryMix Magazin Magyarország egyik legösszetettebb, legszínesebb MIX tartalmakkal rendelkező portálja, amely 100 százalékban magyar kézben lévő független portál.
  • Naponta jelennek meg saját gyártású tartalmaink.
  • A StoryMix Magazin ismertsége és jó hírneve, stabil működése az indulása óta szolgálja az olvasókat illetve az üzleti/magán célú hirdetőket is.
  • Politikai, társadalmi, etnikai, üzleti hovatartozástól függetlenül biztosítunk megjelenést szinte minden üzleti/magán célú hirdetőnek.
  • Egyedi, extra, összetett reklámlehetőségeket és minőségi környezetet biztosítunk, ezen keresztül nagyszámú és potenciális célközönséghez jutnak el a reklámok.
  • A StoryMix Magazin látogatottsága és ismertsége az indulása óta  dinamikusan, napról-napra, folyamatosan növekszik, így a megjelenő hirdetések garantáltan nagyszámú közönséghez jutnak el.
  • A StoryMix Magazinon keresztül sikeresen elérhetőek és megszólíthatóak a különböző életkorú és nemű, a különböző városokban élő érdeklődők.
  • A piaci és felhasználói igények alapján folyamatosan fejlesztett portálunkon a hét minden napján ügyfélszolgálatot biztosítunk a látogatók, a felhasználók és a hirdetők részére.
  • A StoryMix Magazin aktív a közösségi médiában, Facebook oldalunk aktív közösséggel rendelkezik. A posztok nagy elérésekkel rendelkeznek és számos csoportban megtalálhatóak napi szinten.

FIZETÉS

A megrendelést követően aznap elküldjük e-mailben a számlát. 

Melyet független újságírói tevékenységről állítunk ki. A számla ÁFA-mentes és átutalásos.

Fizetés a megállapodásnak megfelelően banki átutalással teljesíthető a számlán feltüntetett határidőig.

A megrendelés első napja az adott pénzösszeg számlára érkezésének napja.

Amennyiben szeretnéd a termékeidet és a szolgáltatásaidat hirdetni és reklámozni, úgy használd StoryMix Magazin által kínált hirdetési-és reklám lehetőségeket.

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:

info@storymix.hu