X. Jubileumi Jótékonysági MikuLÁSS Futás - December 4-én

X. Jubileumi Jótékonysági MikuLÁSS Futás – December 4-én

X. Jubileumi Jótékonysági MikuLÁSS Futás – December 4-én

Jövő vasárnap rendezik meg a Margitszigeten a X. Jubileumi Jótékonysági MikuLÁSS Futást – hangzott el az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

    Troznai-Nagy Hunor, a Látássérültek Szabadidős Sportegyesületének (LÁSS) elnöke elmondta, hogy az indulók egy vagy két szigetkört, illetve 400 métert tehetnek meg az önkéntesek és a látássérültek közös jótékonysági futásán.


    Hozzátette, hogy a rendezvény helyszínének – a Margitszigeti Atlétikai Centrum – befogadóképessége körülbelül 750 ember, tehát ennyi futót várnak december 4-én.


    A futók csengettyűt kapnak a cipőjükre, és – aki nem hoz magával – mikulássapkát is.


    Maár-Laza Bori meteorológus a műsorban elmondta azt is, hogy akinek kedve van, egy úgynevezett érzékenyítő kört is megtehet az atlétikai centrumban, ami azt jelenti, hogy 400 métert kell lefutni bekötött szemmel.


    A meteorológus interjúkat készít majd a helyszínen, és – mint mondta – az időjárásjelentések után találkozhatnak vele a nézők az M1 aktuális csatornán.

Facebook oldalunk: Táplálékallergia Magazin – TAM>>>


    A futásra jelentkezni a Facebookon lehet a rendezvény oldalán, illetve a szervezet honlapján a lassegyesulet.hu oldalon.

MTI/lassegyesulet

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük