Rug & Roll – ahol a minőség megfizethető

Rug & Roll – ahol a minőség megfizethető

Rug & Roll – ahol a minőség megfizethető

Rengeteg webáruházat találhatunk az interneten, amelyek szőnyegeket vagy bútorszöveteket forgalmaznak, a Rug & Roll azonban messze kiemelkedik mindegyik közül magas minőségi darabjaival és a termékek különleges tulajdonságaival. A Rug & Roll szőnyegek hamar a köztudatba kerültek rendkívül előnyös tulajdonságaikkal, amelyek a mindegyike nagyban megkönnyíti a háziasszonyok életét.

Maximális tisztíthatóság

Sok szőnyeg esetében találkozhatunk azzal a kifejezéssel, hogy „könnyen tisztítható”, az évek során azonban kiderül, mégsem tudjuk a foltokat maradéktalanul eltávolítani a felületükről, hamar megkopnak a sok tisztítástól és a szőnyeg szálai is elkezdenek rojtosodni, foszlani a sok porszívózástól. A Rug & Roll szőnyegek ezzel szemben egy új dimenziót nyitnak a szőnyegtisztítás terén. Easy Clean szennytaszító rétegének köszönhetően minden egyes Rug & Roll szőnyeg ellenáll még az olyan makacs foltoknak is, mint a vörösbor, a csokoládé vagy a különféle szószok. Ráadásként vegyszermentesen takaríthatóak, pusztán tiszta víz segítségével. Szennyeződés esetén önts egy picike tiszta vizet a szőnyegre és nedves szivaccsal, körkörös mozdulatokkal távolítsd el a foltot. Kávé, üdítők, tea, ketchup, mustár, szószok, bor, csokoládé, zsírkréta, zsíros szennyeződések, sár, sőt még a szőnyegre borított olaj is könnyedén eltüntethető néhány mozdulattal!

Házikedvenc álló és anti-allergén

A kis házi kedvenceidtől sem kell féltened a Rug & Roll szőnyeged! A házi kedvencek szőre is egyszerűen és gyorsan felporszívózható a szőnyeg felületéről, mert a speciális szennytaszító bevonatnak hála a szőrszálak sem jutnak be a szőnyeg szálai közé. Sokunk számára mindennapos problémát okoz a porallergia ellen való küzdelem, de a Rug & Roll szőnyegek a porallergiások számára is kényelmesen és tünetmentesen használhatóak. Ezek a szőnyegek ugyanis anti-allergének, mert a speciális védőbevonatnak köszönhetően nem szívják magukba a port sem, így a poratkák a szőnyeg felületéről porszívóval néhány perc alatt eltávolíthatóak.

Szilikonréteg a szőnyeg hátoldalán

A szőnyegek egy vékony szilikonréteggel vannak ellátva a hátoldalukon, amely csúszásgátló rétegként funkcionál. A szőnyeg pontosan ott marad, ahová elhelyezted a padlón, nem mozog, nem csúszik el. A vékony szilikonréteg és a speciális szennytaszító réteg egyáltalán nem teszi merevvé a szőnyegeket, sőt a Rug & Roll szőnyegek mindegyike puha és kelleme tapintású, melegérzetet nyújt talpunknak.

Tökéletes szőnyeg mellé tökéletes bútorszövet dukál

A Rug & Roll webshopjában nemcsak minőségi és időtálló szőnyegeket, de kiemelkedően jó tulajdonságokkal bíró bútorszöveteket is találunk. A szőnyegekhez hasonlóan minden bútorszövetük Easy Clean technológiával készült, a tisztítása ugyanolyan egyszerű, mint a szőnyegek esetében. Ennek eredményeképpen a Rug & Roll bútorszövetekkel foltmentes, tiszta bútorok tehetik otthonosabbá lakásodat!

A bútorszöveteik további nagyszerű tulajdonságai:

  • színtartósak, nem kopnak, és nem fakulnak
  • nem nyúlnak meg, nem mennek össze és nem bolyhosodnak, mint a hagyományos pamut alapú bútorszövetek
  • rendkívül kellemes tapintású, természetes hatású anyagok
  • jó kopásállóságuknak köszönhetően strapabíró szövetek
  • vízlepergető szövetek: a különleges védőbevonatnak köszönhetően a bútorszövetre csepegtetett folyadék nem szívódik be a szövetbe, könnyedén felitatható és letörölhető
  • az Easy Clean technológiának köszönhetően gyerekbarát: gyerekszobai bútorok bútorszöveteként ellenáll a zsírkrétának, a gyurmának
  • a kültéri bútorszövetek vízállóak, UV állóak, lángmentesek és antibakteriálisa is, ráadásként nagy részük autókárpitként is használható

Ha igazán minőségi termékeket szeretnél otthonodba jó áron, akkor látogass el a Rug & Roll webshopjába vagy budapesti bemutatótermükbe, ahol személyre szabott stílustanácsadással is várják az érdeklődőket.

Vendégcikk

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük