Ennek a 3 csillagjegynek van őrangyala - Másnak nincs

Ennek a 3 csillagjegynek van őrangyala – Másnak nincs

Ennek a 3 csillagjegynek van őrangyala, csak és kizárólag nekik. Az őrangyalok egész életükben védik ezeket a csillagjegyeket, így mindig a szerencse, szeretet, biztonság kíséri az útjukat.

Ikrek csillagjegynek biztosan van őrangyala

Az asztrológusok szerint az Ikrek az angyalok felügyelete alatt állnak. Segítenek nekik megbirkózni az élet minden negatív dolgaival. Amiből jó sokszor van részük, mégis mindig sikerül megküzdeni ezekkel, nem törnek össze a gondok nehéz súlya alatt. Őrangyalok vigyázzák őket, ők adják az erőt.  sokszor előfordul az életükben olyan helyzet, amikor azt hiszik nincs megoldás, ám végül, váratlanul olyan helyről érkezik segítség, amire soha nem gondoltak volna. Óriási szeretettel élik életüket, nagy hittel és bizakodással. mindig, mindenhol, mindenben meglátják a szépet, csodás lelkük van.

Skorpió csillagjegynek is Őrangyal védi az életét

Az angyalok mindig ott vannak, hogy megmutassák nekik a helyes utat. Ez az oka annak, hogy a Szűz az állatöv egyik legkitartóbb jegye. Keményen dolgoznak, és ez az erőfeszítés végül mindig kifizetődik. Sokszor előfordul olyan szituáció, amiben más feladná a küzdelmet, de a Skorpióban óriási őserő lakozik és ez ilyenkor mindig felszínre tör. Soha nem hagyják, hogy eltiporják őket. Óriási igazságérzet él a szívükben és mindig kiállnak az igazukért, még az veszett helyzetekben is harcolnak. Végül mindig elérik az álmukat, céljukat, sikeresek lesznek munkában, magánéletben, anyagiakban is. Az Őrangyalok támogatják a lelküket.

Kos

Róla azt mondják, hogy „szerencsés csillagzat alatt született ember”. Bármilyen tüzes vagy nehéz helyzetbe is hozza őket az élet, a végére mindig megtalálják a helyes utat, a kiutat a kilátástalan helyzetekből. Nem hagyják magukat legyőzni, hisznek a jóban, a megoldásban és abban, hogy előbb-utóbb mindig kisüt a nap, minden megoldódik.. Az Őrangyal adja meg a lélek támogatását ehhez. Fantasztikus erővel bír ez a csillagjegy.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:


https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük