Te mit láttál meg először? Találó teszt, ami megmutatja milyen vagy

Te mit láttál meg először? Találó teszt, ami megmutatja milyen vagy

Te mit láttál meg először? Találó teszt, ami megmutatja milyen vagy. A lényeg, hogy első ránézésre dönts és egy pillanatra se gondolkozz.

Te mit láttál meg először? Ez a találó teszt megmutatja milyen vagy.

Te mit láttál meg először? Találó teszt, ami megmutatja milyen vagy

Az elkötelezettség nélküli szabad életet szereted, azt, amikor te döntesz a saját sorsodról és nem mások mondják meg azt, hogy mikor, mit, hogyan tegyél. Vágysz az igazi szabadságra, igazi kapcsolatokra, igazi érzelmekre és ezért mindent meg is teszel. Nem hagyod, hogy mások beleszóljanak az életedbe, te akarod kitaposni az utadat, akkor is ha az olykor bukkanókkal jár. Az életmódod nagyon egyedi, mert te mered úgy élni az életedet, ahogy te akarod. Emiatt pedig sok az irigyed, aki alig várja, hogy elbukj és sokszor próbálnak meg ártani is neked. Fájnak ezek a csalódások, amiket mások okoznak, de azt érzed tanulsz mindegyikből és ez is előrébb visz a saját utadon. Mindig megpróbálod követni a saját ötleteidet, akkor is, ha ez olykor nagyon nehéz helyzetekbe sodor. 

Okosan, határozottan és megfontoltan irányítod az életedet, nem hiszel a szerencsében, hanem inkább abban, hogy a sikerért meg kell dolgozni és két kézzel kel megragadni minden lehetőséget. A problémákat egyszerűen és praktikus módon oldod meg. Nem gondolod túl a dolgokat, nem szeretsz feleslegesen aggodalmaskodni, vagy előre agyalni azon, mi és hogyan lesz. Azt vallod, az felesleges energiákat venne el tőled. Ezt az energiát inkább megpróbálod hasznos dolgokra fordítani. Tudsz és szeretsz is irányítani, sokszor a kezedbe is veszed a döntés lehetőségét. Hatsz az emberekre, akik figyelnek, számítanak és hallgatnak is rád. Nagy felelősség van a válladon a munkában, a magánéletben egyaránt, hiszen sok ember számít rád, sok embernek vagy támasza.

Érzékeny, óriási szívvel, tiszta lélekkel. hiszel a jóban és mindenhol keresed a szépet. Szereted, elfogadod, tiszteled magadat és az egész környezeted érzi ezt. Békében vagy magaddal és az életszereteted óriási, példaértékű. Nem tetszik a felületes, felszínes, hamis kommunikáció, az értelmetlen csacsogás sem. Inkább egyedül vagy, mintsem egy értelmetlen társalgásban, értéktelen társaságban, álarcot viselő emberek között. A barátaiddal fantasztikus a kapcsolatod,. A kisugárzásod, személyiséged ragyogó, intenzív és mély, ami békét, nyugalmat, harmóniát sugall.

kép: Pixabay

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük