Rengeteg változás vár rád tavasszal - A teszt megmutatja

Rengeteg változás vár rád tavasszal – A teszt megmutatja

Rengeteg változás vár rád tavasszal – A teszt megmutatja.

TESZT! Szeretnéd egy kicsit megismerni a jövődet, azt hogy tavasszal mi minden vár rád? Most betekintést nyerhetsz egy csodálatos feladatnak köszönhetően. Végezd el ezt az egyszerű tesztet és tudd meg milyen ajándékokkal készül neked a sors.

Meg fogsz lepődni az eredményen! Indulhat a teszt?

Ez egy érdekes, összetett kép.  Mindenki mást lát rajta, mást vesz észre akkor, amikor először ránéz. Ha te rátekintesz, melyik részlet az, amelyik azonnal megragadja a tekintetedet? A teszt megfelelő  elvégzéséhez nyugodt elmére lesz szükség.  Csukd be a szemedet és lélegezz nyugodtan, lassan, mélyen, 10-szer. Most nyisd ki a szemed, és válaszolj egy egyszerű kérdésre.

Mit láttál meg először ezen a képen?

Rengeteg változás vár rád tavasszal - A teszt megmutatja

Olvasd el  a hozzá tartozó leírást magadról és a jövődről!

Egy könyvet vettél észre először?

Ez azt jelzi, hogy tavasszal híreket fogsz kapni. Ez lehet levél vagy telefonhívás, üzenet. Ez a váratlan, nagyon fontos üzenet teljesen megváltoztatja és jobbá fogja tenni az életedet. De egy kis erőfeszítést is kell tenned ennek érdekében. Számos új gond és óriási felelősség léphet az életedbe áprilisban, amelyek nagyon le fognak kötni. Hihetetlenül izgalmas időszak köszönt be az életedbe, élvezd és használd ki ezt!

Egy petróleumlámpát láttál meg?

Úgy érzed, mintha minden megvilágosodna. Minden problémának végre meglátod a gyökerét, az okát, a miértjét. Eddig azt hitted maga alá temetnek a gondok, nincs kiút, nincs megoldás, se remény, de most meglátod a fényt az alagút végén. A remény pislákolni kezd és szép lassan újra erőre kap a lelked. Csak Rajtad múlik, élsz-e a lehetőséggel, hogy végre jobbá, szebbé, nyugodtabbá, boldogabbá tudd tenni az életedet.

Természet, táj az ablakon kívül

Valami megváltozik márciusban… Valami újat, szépet, jobbat fogsz észrevenni az életedben. Eljön a lezárás időszaka, el tudod engedni a múltat végre, de ez Téged nem keserűséggel és nem szomorúsággal fog eltölteni, hanem örömmel, boldogsággal, reménnyel és várakozással. Tudod jól, hogy ezt a lépést már rég meg kellett volna tenned.  De nem merted. Nem akartad. Talán a jelenlegi kapcsolatodnak vége lesz, vagy a munkádnak, de lehet hogy költözés lesz. Nem fogsz idegeskedni, örülsz az új fejezetnek, mert  tudod, a változás ebben az esetben jó és a boldogság vár rád. 

Ablak:

Azok, akik látják az ablakot, igazi komoly sikert fognak elérni márciusban. Ebben pedig segítséged is lesz. Értékes, jól hasznosítható, korrekt tanácsokat fogsz kapni, amelyek a későbbiekben is nagy hasznodra fognak válni. Az ablak  azt jelzi, hogy hamarosan az életed apránként javulni kezd, kinyílik számodra a világ. Ne siess a dolgokkal, legyél türelmes, alázatos. Minden rendben lesz. Maradj kitartó, becsületes, dolgos és a jutalmad nem fog elmaradni.

Nő:

Ha nőt látsz, ez egy különleges jelnek számít. Azt jelzi, hogy nagyon elfoglalt leszel a munkával kapcsolatosan, sok-sok munka vár rád márciustól. Rengeteg dolgod lesz és minden apró lépés az előrébb jutásodat segíti, apránként haladsz, de lendületesen, kitartóan. Ne add fel soha, amibe belekezdesz. Legyél erős és vigyázz, mert néhány ember igencsak féltékeny lesz a sikereidre. Vedd észre azokat, akik ártani akarnak neked és kerüld el őket jó messzire. Lehet hogy nem is a tágabb környezetedben kell keresni ezeket a személyeket. Hanem egészen közel.

Ha először az arcot vetted észre:

Ez a jel azt mondja, hogy nagyon hamar kellemetlen, súlyos titkot fedezel fel egyik ismerősödről. És ez  nagyon meg fog lepni. Az Univerzum arra is figyelmeztet, hogy ne ossz meg titkokat vagy személyes információkat most senkivel. Sok az álarcot viselő ember körülötted, aki alig várja, hogy hibázz, hogy elbukj. Maradj márciusban inkább csendben, legyél körültekintő és figyelmes. Észre fogod venni azokat, akik ártani szeretnének Neked. És ha ide eljutsz, akkor már könnyebb lesz az életed, hiszen tudni fogod, kiket kell ezentúl kerülnöd. méghozzá jó messzire.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT >>>

kép: zen

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:


https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük