Különleges teszt, ami mély titkokat árul el rólad

Különleges teszt, ami mély titkokat árul el rólad

Mindenki mást lát ezen a képen, te mit? Férfi vagy nő van rajta? Különleges teszt, mely mély titkokat árul el rólad.

A személyiségtesztek segítségével többet megtudhatsz magadról, a lelkedről, tulajdonságaidról, segíthet a fejlődésben és bizonyos dolgok megértésében esetleg elfogadásában is. Sőt, olykor akár a változás, változtatás útjára is terelhet.

Ez a remek személyiségteszt is erről szól!

Nézz rá a képre és amit először meglátsz, az a döntő! Nem szabad gondolkodni, agyalni, csak és kizárólag az első megérzés a fontos! 

Ebből a személyiségtesztből megismerheted erősségeidet, gyengeségeidet és sokat tanulhatsz belőle.

Különleges teszt, ami mély titkokat árul el rólad

Egy nőt látsz?

Akkor te egy békeszerető, kedves ember vagy.  Próbálsz mindenkinek a kedvében járni és mindig, mindenhol a jót keresed. Hiszékeny, naiv is vagy, sokszor becsaptak már, hiszen a rosszat sosem feltételezed senkiről.

Borzasztóan tud bántani, ha valaki becsap téged, hosszú ideig rágódsz utána ezen. Nagyon elkeserít, ha azt látod, hogy valakit bántanak szavakkal vagy tettekkel. Becsületes ember vagy, ha valamit kölcsönkérsz, mindig időben visszaadod, ha ígérsz valamit, az mindig be is tartod. Sosem szoktál elkésni, pontos ember vagy.

Kissé befelé forduló vagy, nehezen mutatod ki érzelmeidet. Kevés ember előtt nyílsz meg igazén, teljes szívvel. Tisztelettel bánsz az idősekkel és a betegeken is segítesz, ha tudsz.

A tömegközlekedési eszközökön mindig átadod a helyet, ha egy idős embert vagy gyereket, várandós nőt, beteget látsz. Kerülöd a kockázatokat, fontos neked a biztonság, a kiszámíthatóság.

Nagyon vágysz a szerelemre, a hosszú párkapcsolatok híve vagy. A könnyű kalandokat nem szereted, viszont nehezen ismered fel az igazi csábítókat. Ha egyszer elrabolták a szívedet és esetleg idővel szakításra került a sor, akkor nagyon nehezen engeded el őt, sokáig reménykedsz a folytatásban.

Társas lény vagy, szereted, ha mindig van melletted valaki. Bújós típus vagy, érzelmes típus.

Egy férfit láttál meg először? A teszt szerint ilyen vagy:


Okos, nyugodt ember vagy. A feladataidat mindig időre elvégzed, sokat gondolkozol közben és nagyon aprólékos vagy. Óvatosan, bizalmatlanul állsz az új dogok előtt, félsz a változásoktól. Mindig szeretnéd tudni, hogy mi a következő lépés. Szereted eltervezni, pontosan megszervezni az egész napodat. Ha valamibe belekezdesz, és közben akadályokba ütközöl, akkor sem adod fel soha, mindig véghez viszed. Nagyon kitartó vagy.

Figyelmes vagy másokkal szemben, kitűnő hallgatóságnak számítasz, de szeretsz okoskodni is. Sokszor hiszed azt, hogy te mindig mindent jobban tudsz. Nem szereted, ha valaki ellenkezik veled és ha valamiről kiderül, mégsem neked volt igazad, nagyon tud fájni és csalódott vagy. 

Bizalmatlan vagy, nehezen lehet a bizalmadba férkőzni, mert sokszor csalódtál már az életben.

Ha megbántanak, nem hagyod szó nélkül, okos érvekkel támasztod alá gondolataidat, nézeteidet. Fontos jellemződ a kíváncsiság: mindig mindent tudni szeretnél, szeretsz olvasni, utazni, új tájakat felfedezni, szívesen kóstolsz meg új ételeket, ízeket is.

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT >>>

kép: moimozg

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük