Melyik korona a kedvenced? - Megmutatja mennyire tudsz szeretni

Melyik korona a kedvenced? – Megmutatja mennyire tudsz szeretni

Melyik korona a kedvenced? – Megmutatja mennyire tudsz szeretni. Érdekes teszt, ahol egyetlen kérdés rengeteg titkot fed fel a személyiségedről. Nézd meg a képet és válassz egyet. A kedvencedet.

Melyik korona a kedvenced? - Megmutatja mennyire tudsz szeretni

Az 1 korona választása esetén a teszt szerint neked igazán különleges érzelmeid vannak.  Romantikus, félénk személyiség vagy. Gyakran elrejted érzéseidet, de amikor rájössz, hogy nem kell félni semmitől, megnyílsz és teljesen átalakulsz. 

A tökéletességre törekszel, dolgozol is ezért, a kapcsolatodban is képes vagy mindent megtenni azért a bizonyos szikráért. Mert neked kell a tűz, az állandó érzés, tudat, hogy szeretnek téged.

Nem félsz adni, ha szerelmes vagy, mindened odaadnád a párodnak. Mindig kitalálsz valami érdekességet, mindig lelkes vagy és emiatt a tűz sosem alszik ki hosszabb kapcsolat esetén sem.

Melletted lehetetlen unatkozni, mindig felkorbácsolod a másik érzelmeit.
A végsőkig kitartasz a szerelmed mellett.

Az egyik legérzékibb ember vagy. Rád pontosan illik a kifejezés, hogy izzik a levegő körülötted.

Szinte vonzod a tekinteteket, elképesztő kisugárzásod van, sokan szerelmesek beléd, bár, lehet, hogy ezzel nem is vagy is tisztában.

Kimutatod érzelmeidet, örömödet és bánatodat is. A másik ember pedig azonnal reagál a heves érzelmeidre, szinte vonzol mindenkit.

Mély érzékiség sugárzik belőled, nincs szükséged semmilyen eszközre ahhoz, hogy a figyelem középpontjában állj.

A lendülete, ereje, összetett személyisége különleges érzékiséget kölcsönöz azoknak, akik ezt a koronát választották. Olyan ember, mint egy hurrikán. Végigsöpör, magával ragad, foglyul ejt.

Nincs menekvés. aki beleszeret, szinte a rabja lesz, de készüljön, mert olyan lesz a kapcsolat, mint egy hullámvasút. Vagy nagyon szeret az, aki ezt a koronát választotta, vagy nagyon utál és sohasem fél kimutatni azt, amit éppen érez.

Olyan mély érzésekkel képes szeretni, olyan szenvedéllyel, erővel, hogy az lebilincselő.

De aki őt szereti, készüljön fel. Mert amilyen gyorsan megszeret valakit, olyan gyorsan képes is tovább állni.

Megfoghatatlanul kecses és vonzó ember vagy. Soha nem unatkozik melletted senki. Ma szelíd és szeretetteljes, kedves vagy, holnap megtévesztő és félelmetes ragadozó formájában jelensz meg. Rejtély, ki leszel holnap és hogy fogsz viselkedni. 

 Közelebb akarnak kerülni hozzád, meg akarják fejteni titkaidat, és magukénak érezni téged.

Téged fejben is meg kell hódítani. Bárki is érdeklődik irántad, amikor beszélni kezd a másik fél, te alaposan tanulmányozod, meghallgatod és mélyen belemerülsz a lelkébe. Nem szereted az üres szavakat. Ha valami tanácsot adsz, akkor annak mindig erős jelentése és ereje van.

Mindenkivel kedves vagy, de senkit sem engedsz igazán közel a szívedhez. Mindig tartasz valamennyi távolságot. Nem könnyű teljesen meghódítani a szívedet.  De az az ember, akinek ez mégis sikerül, igazi boldogságra talál melletted. 

Miklós Edit

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük