Így látnak téged mások - Érdekes teszt

Így látnak téged mások – Érdekes teszt

Így látnak téged mások – Érdekes teszt, amiben kívülről nézhetsz magadra, a személyiségedre, tulajdonságaidra.

Így látnak téged mások - Érdekes teszt

Érdekes kettőséget mutatsz. Erős, határozott benyomást keltesz, de ugyanakkor hűséges, őszinte is vagy. Szereted a társaságot, a figyelem középpontja vagy emellett pedig vicces is. Soha nem bántanád meg a szeretteidet, fantasztikus a szíved és nagyon kedves ember vagy. A határozottságod, logikus gondolkodásod és kitartásod meghozta az eredményt, csodás sikereket értél el, de nem szálltál el magadtól. Nem félsz kimondani, amit gondolsz. Látszik rajtad, hogyha valaki megbánt, akkor az jobb, ha messzire elkerül téged.

Okos, figyelmes, ugyanakkor nagyon laza is vagy. Nem veszed túl komolyan az életet, sodródsz az árral és mindig, mindenből a lehető legjobbat hozod ki. Nem kell nagy erőfeszítéseket tenned a sikerért, szó szerint csak belefutsz a lehetőségekbe és élsz is ezekkel. A körülötted lévők mindig széles mosollyal az arcodon látnak téged, tudják, hogy vidám ember vagy, teli életszeretettel. Érdekes, hogy ugyanakkor nagyon bölcs is vagy, remek és hasznos tanácsokat tudsz adni. Sokan felületesnek tartanak, mert zavarja őket az, hogy nem kell harcolnod az álmaidért, hanem lazán, idegeskedés nélkül eléred a célodat. Emiatt sok az irigyed is. Folyton lesik mit csinálsz és várják, hogy elbukj.

Az elegancia az, amit először észrevesznek rajtad. A kisugárzásod nagyon erős, szinte vonzod a tekinteteket. Figyelsz az apró részletekre, ez messziről látszik rajtad. Nagyon kitartó vagy a legmonotonabb dologban, munkában is. Soha nem adod fel, csak amikor készen vagy azzal, amit elterveztél. Fontos számodra a külső, a külsőség, emiatt sokan felületesnek hisznek és hiúnak. De fontos tudni, hogy sokszor inkább az irigység szövi ezeket a gondolatokat másokban rólad. Irigyek, mert tudsz jól kinézni, tudod mi az előnyös neked, olyan munkát végzel, amit te választottál, amit szeretsz és irigylik azt a harmóniát, ami körülvesz téged. Azt gondolják kirobbanó természeted van, mert nem tartod magadban a véleményedet, akkor sem, ha teljesen eltérő másokétól. Ha ideges vagy, jobb elkerülni.

kép: pixabay

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük