Melyik nyaraló a kedvenced? Ez a boldogság tesztje

Melyik nyaraló a kedvenced? Ez a boldogság tesztje

Most éppen egy olyan helyzetben vagy, amikor nem tudod merre és hogyan tovább, hogy mit tegyél? Úgy érzed jól jönne egy kis útmutatás, egy kis segítség, ami átlendíthetne a nehéz holtponton? Melyik nyaraló a kedvenced? Ez a boldogság tesztje lesz.

Hol pihennél meg kicsit, hogy feltöltődhess, pihenhess, gondolkodhass, melyik nyaraló a legjobb a számodra? Ahonnan új emberként térhetnél haza? Ez a teszt megmutatja mit is kellene tenned a boldogságodért. Ez a teszt erről szól.


Néha vannak az életünkben olyan helyzetek, amikor minden zavaros, nehéz, sötét és amikor nem tudjuk, mit kell tennünk, és milyen irányba kellene mozdulnunk.

Melyik nyaraló a kedvenced? Ez a boldogság tesztje

Ez a kedvenc nyaralód?

Melyik nyaraló a kedvenced? Ez a boldogság tesztje

Lassíts, ne próbáld meg mindig irányítani az események alakulását. Adj időt arra, hogy a dolgok, helyzetek beforrjanak. Ha nem így teszel, akkor a türelmetlenséged sok csalódást fog okozni. Mosolyogj az életre és akkor az élet visszamosolyog rád. A boldogság a kezedben van! Ez most a te időd, te lehetőséged. Nyisd ki a szemed, ragadd meg az alkalmat!

Itt tudnád elképzelni a pihenést?

Melyik nyaraló a kedvenced? Ez a boldogság tesztje

Ha valami nem tesz boldoggá, azt el kell engedni. Legyél bátor és ne félj az ismeretlentől. Most van itt az idő, hogy megtedd az első lépést egy új és elképesztő élet felé. Csak a boldogság vár rád, de ne állj meg, indulj! Túlságosan igényes vagy, másokkal szemben is és magaddal szemben is. Pihenj, törődj többet magaddal és és fogadd el, hogy senki sem tökéletes. Te sem.

Úgy érzed ide vonulnál egy kikapcsolódni?

Melyik nyaraló a kedvenced? Ez a boldogság tesztje

Amikor úgy tűnik, hogy a talaj kicsúszik a lábad alól és minden összeomlik körülötted, csak gondold át, mennyi új dolog és szépség várhat rád. A romokból lehet építkezni. Valami csodálatos vár rád. Higgy magadban. Mindent le fogsz leküzdeni. Jó lehetőségeid lesznek. A mosolyod beragyogja az emberek életét. Élvezd a mát, a jelent, a pillanatokat, a lehetőségeket. Élvezzed az életet. Nem kell aggódni, előbb-utóbb minden megoldódik.

Ez a te kedvenc nyaralód?

Melyik nyaraló a kedvenced? Ez a boldogság tesztje

Többet kell hallgatnod magadra, ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak. Alábecsülöd magad. Többet tudsz ennél, többet érsz ennél. Hidd el és menj, indulj, tegyél az álmaidért. Képes vagy rá. Túl sokat fáradsz mindenért, sokat gondolkozol, mindent megszervezel, megtervezel. Az élet olyan rövid. Élvezzed minden nap. Minden pillanatban. Állj meg kicsit. Élvezd azt, amid van. Örülj ennek. Aztán a nap a felhők mögül újra elő fog bújni.

Ide szívesen elmennél nyaralni?

Melyik nyaraló a kedvenced? Ez a boldogság tesztje

Saját magad találod a problémákat. Többször látod sötéten a dolgokat. Mire jók ezek a nehézségek, gondok? Nem kell bolhából elefántot csinálni, nem kell keresni a problémákat, nem kell mindig aggódni, hogy mi lesz ha… Élvezzed a pillanatot, hidd el, lesznek új lehetőségeid. Nem minden történik logikusan és törvényszerűen. Nem mindig az észérvek döntenek. Néha meg kell hallgatnod azt is, amit a szíved üzen. Belül mélyen már tudod a választ a jelenlegi kérdéseidre, csak eddig nem merted elfogadni. Na, pont eljött erre az idő.


Ez a kedvenc házikód, ahol biztosan jól éreznéd magad a nyaralás alatt?

Melyik nyaraló a kedvenced? Ez a boldogság tesztje

Sok hibát elkövettél már, nem sokszor javítottál a helyzeten, mert nem volt elég erőd hozzá. Emiatt sok rossz érzés kavarog benned és lelkifurdalásod is van. Vond le a tetteidből a következtetéseket és itt az idő, hogy továbblépj. Ne hagyjad, hogy a múlt befolyásolja a jelenedet. Megszenvedtél már a múltbéli hibákért, itt az idő, hogy tiszta lappal indulj. Életed energiáit, az idődet, a lelkedet olyan dologra vagy személyre fordítottad, aki nem érdemli meg. De ne legyél dühös és féltékeny. Már úgysem tudsz ezen változtatni. Pihenj kicsit, töltődj fel és tanulj ebből a helyzetből. Nem minden jó és szép. Vigyázz magadra jobban, lesz merszed újra nyitni a világ felé, csak ezúttal óvatosabb leszel. Hamarosan új emberekkel ismerkedsz meg és az életed csodásan átalakul majd.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: ITT >>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük