Melyik húsvéti tojás tetszik jobban? Nem is hinnéd mit jelent ez

Melyik húsvéti tojás tetszik jobban? Nem is hinnéd mit jelent ez

Melyik húsvéti tojás tetszik jobban? Nem is hinnéd mit jelent ez. Érdekes személyiségteszt, ami egy egyszerű kérdés segítségével rengeteg dolgot árul el rólad, a lelkedről, az életedről. Két különböző technikával készített és díszített tojásokkal teli kosarat mutatunk. El kell döntened, melyik a kedvenced és nézd meg mi a jelentése.

Melyik húsvéti tojás tetszik jobban? Nem is hinnéd mit jelent ez

Az első – Az ilyen díszítésű, stílusú húsvéti tojás a kedvenced?

Ez a kedvenced? Nagyon fontos szereped van a család életében. Te vagy a minden, a középpont. Igen erősen kézben tartod a dolgokat, irányítasz mindent és mindenkit. Beosztod az időtöket, a tevékenységeket, igyekszel minden helyzetre felkészülni.

A rutin feladatokat is imádod, nem gond számodra a háztartási munka sem. Boldog vagy a családoddal. Nem szereted, ha kicsúszik a kezeid közül az irányítás. 

Az életedben az első a család. Magadra azonban szinte semmi időd nem jut, pedig szükséged lenne neked is egy kis kedvességre, törődésre, figyelemre, mert ez így, ebben a formában, hosszabb távon gondokat fog szülni. 

Olyan életed van, amiben nem csupán a gyereked a fontos, hanem a párod is. Igyekszel rá is időt szakítani, figyelsz rá, törődsz vele. Hiszel a szerelemben és abban is, hogy a kapcsolatért meg kell dolgozni minden egyes nap. Jólelkű, kedves ember vagy, igazi családcentrikus személyiség.

A jobb oldali Ilyen díszítésű húsvéti tojás tetszik?

Szükséged van valami újra az életedben! Élményekre, érzelmekre, új kalandokra. Sőt változásra is.  Ki szeretnél törni abból, amiben éppen benne vagy.

Másra vágysz és rájöttél végre, hogy ezért érdemes tenni, érdemes elindulni egy új úton. Ne félj, próbálj meg változtatni!

Hamar rá fogsz jönni, hogy az élet nem csupán feketéből és fehérből áll, hanem millió színben pompázik és ragyog. Változásra szomjazol, ennek most jött el az ideje. 

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük