Ezekkel a csillagjegyekkel mindenki nagyon vigyázzon

Ezekkel a csillagjegyekkel mindenki nagyon vigyázzon

Vannak olyan emberek, akik a kitűzött célt el akarják érni, még akkor is, ha az oda vezető úton át kell másokon gázolni, sőt bárkit félreállítanak, ha szükséges. Képesek bevetni ravasz cseleket, egy a lényeg, nekik kell győzni. Ezekkel a csillagjegyekkel mindenki nagyon vigyázzon – A horoszkóp mindent elmond és fontos dolgokat mutat meg.

Íme azok a csillagjegyek, akiknek muszáj, hogy elérjék, amit akarnak. Mindig. Minden körülmény között.

Ezekkel a csillagjegyekkel mindenki nagyon vigyázzon

Skorpió

Nagyon önző csillagjegy. Mindig, mindennek úgy kell történnie, ahogy azt ő akarja. Ha ez nem így történik, akkor nagyon dühös lesz és ennek mindig hangot is ad. A saját erejükkel nincsenek is igazán tisztában, de amikor robbannak, akkor kő kövön nem marad.

Mind a munkában, mind a magánéletben csakis a saját álláspontjukat fogadják el, a döntéseik sohasem lehetnek rosszak. Nagy benne a versenyszellem, képes a másik fél gyengeségét, erősségét is felhasználni a kívánt cél elérése érdekében.

Mesterien tudnak játszani a másik emberrel, igazi manipulátorok.

Erős egyéniség, képes évekig is harcolni az álmaiért és amíg el nem éri, más ne álljon az útjába, mert el fogja onnan takarítani, az biztos.

Pont a fenti tulajdonságai miatt mondható sikeresnek a Skorpió, mert amilyen ravasz, olyan kitartó. 

Kos

Igazi ravasz róka. Igazi barátodnak hiszed, teljesen jó arcát mutatja, olyan embernek hiszed, aki mindenben melletted áll. Ám vigyázz, mert legbelül igen cinikus és számító.

Számára nincs olyan, hogy középút. Mindig, mindenben első akar lenni.

Ha akadály adódik, elsőként fogja átugrani, kerül, amibe kerül. Az sem érdekli, ha közben téged félreállít vagy megbánt. Egy dolog érdekli, az, hogy ő előrébb jusson.

Szereti azt éreztetni a másik emberrel, hogy megtiszteltetés az, ha a Kos szóba áll egyáltalán vele. Úgy ver át másokat, hogy azok talán rá sem jönnek, valójában mi történt. 

Vízöntő

Érzéketlen ember, akinek a barátság nem sokat jelent. Nem lehet tőle túl sokat várni, mert a legfontosabb számára a saját érdeke és a saját eredménye.

Mindig magával van elfoglalva, folyamatosan magáról beszél, a másik érzelmeit szinte észre sem veszi. 

Szerinte igazi értéke csak neki van.

Nagyon tud irányítani másokat, mert ha a cél úgy kívánja meg, igazán szerethető, esendő személyiséggé változik át. A másik félnek megesik rajta a szíve és megsegíti. 

Sokszor másoktól várja a segítséget, megoldást, azt hogy a saját sorsa jobbra forduljon. Addig, addig manipulálja az illetőt, aki mindent megad neki, amire épp szüksége van.

A saját céljaiért nem igazán tesz, inkább csellel, fondorlatos viselkedéssel vesz rá másokat, hogy a saját álmait elérhesse. Mert ő bizony igen kényelmes ember.

Oroszlán

Igen gyermeteg lélek. Hamar megsértődik, ha valami nem úgy megy, ahogy ő szeretné Ilyenkor pedig aztán mindenkit hibáztat, csak saját magát nem.

Mindig másokat okol a kudarcért és azért ha valami nem jól sül el. Ha nem finoman közeledsz felé, akkor rögtön támad.

Iszonyatosan türelmetlen ember, retteg a kudarctól és emiatt nem képes diplomatikusan viselkedni.

Nem olyan rosszindulatú, inkább naiv gondolkodású, viszont túl szigorú. Saját magával szemben és másokkal szemben is.

Nagyon tud hisztizni, emiatt inkább megteszik, amit épp követel, csak legyen végre nyugalom. Ezt gyakran alkalmazza a siker érdekében.

Ikrek

Nagyon makacs ember, nem lehet vele vitatkozni. Ha nem akarsz botrányt, inkább hallgass, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. Az Ikrek tisztában van heves érzelmeivel és azzal, hogy képes nyíltan és hangosan kimondani amit épp gondol. 

Sőt, azzal is tisztában van, hogy a másik fél is nagyon jól tudja ezt és inkább csendben marad, ha nem akar veszekedést.

Ezt pedig nagyon ügyesen alkalmazza is, így éri el a céljait szinte mindig.

Sokkal többnek hiszi saját magát, mint, ami… Emiatt ha kudarc éri, teljesen kiakad és nem érti mi történt. Ilyenkor sem magát okolja, hanem a másikon vezeti le a feszültséget és képes akkor is bosszút állni, ha nem más hibázott.

Persze minden éremnek két oldala van. Természetesen minden csillagjegynek vannak jó tulajdonságaik is a rosszak mellett. De ez a horoszkóp most kivételen a negatív tulajdonságokat emelte ki.

Miklós Edit

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük