Extra mély lélek-teszt, ami feltárja az igazi személyiségedet.

A stresszhelyzet felszínre hozza az igazi énedet – Ilyen vagy Te

A stresszhelyzet felszínre hozza az igazi énedet – Ilyen vagy Te. Extra mély lélek-teszt, ami feltárja az igazi személyiségedet. Kinek segítenél először?  

Döntéseink sokat elárulnak személyiségünkről, különösen stresszes időszakokban. Ez a személyiségteszt is  pontosan ezt teszi.

Adott egy feszült stresszhelyzet. Lásd a képen az adott megoldandó szituációkat.

Kinek segítenél először – az ápolónőnek, a mankós fiúnak, a síró gyereknek vagy az öreg néninek? Nincs más dolgod, mint megnézni a képet, és kiválasztani azt a személyt, akinek először segítenél. 

A stresszhelyzet felszínre hozza az igazi énedet - Ilyen vagy Te

Ne gondolkozz rajta túl sokat!  A választásod  felfedi a titkot domináns személyiségjegyeidről és megmutatja ki vagy valójában.

Ha a nővért választottad

A nővér segítése azt jelenti, hogy boldog ember vagy. Valószínűleg a nővér az, aki nem szorul komoly segítségre. Ha úgy döntesz, hogy segítesz neki, azt jelzi, hogy könnyed ember vagy. Téged nem zavarnak a világ súlyos problémái. 

Vonzanak az élet élénk színei, és optimista természetű vagy.  Könnyen kommunikálsz. Erős a meggyőződésed, hogy az élet sötét szakaszai csak átmenetiek. Boldog emberként utálod, ha bezárnak a 4 fal közé. Szabadlelkű és kalandvágyó vagy.

Ha a mankós férfit választottad

A képen a mankós férfi elesik. Ha először neki segítenél, az azt jelenti, hogy született vezető vagy.  Segítesz neki talpra állni és továbbmenni. Ez tükrözi vezetői képességeidet. Te vagy a buli szíve és lelke. Segítesz másoknak, és vonzod magadhoz az erős embereket.

A mankós férfira is azért esett elsőként a választásod, mert értékeled, hogy a törött lába ellenére próbál egyedül járni. Dinamikus természetű vagy, szervezett, racionális és rendkívül összeszedett az élet minden területén.

Ha a síró gyermeket választottad

Ha először a síró gyermeken segítenél, az azt jelenti, hogy nagyon empatikus vagy. A gyermek sír, ám senki sem tudhatja a valódi okát. A babák sok okból sírnak; lehet komoly oka, de lehet csak figyelemfelkeltés. A baba segítése azt jelenti, hogy rendkívül érzékeny vagy, és nem tudod elviselni mások szenvedését. Megérted, hogy a baba nem tudja kifejezni fájdalmát, a sírás  az egyetlen módja annak, hogy kommunikáljon.

Az ok bármi lehet. Elveszett a  gyermek, vagy nem akar egyedül lenni.  Mivel rajta segítenél először anélkül, hogy tudnád, hogy mi a helyzet, az azt jelenti, hogy bárkinek segítesz, ha úgy érzed szüksége van rá.

Emiatt sokszor sérültél már. „Ne hagyd, hogy mások kihasználjanak téged” – ezt valószínűleg gyakran hallod azoktól, akik szeretnek.

A barátaid mindig számíthatnak rád, és megnyugszanak, miután beszéltek veled. Hatnak rád mások érzelmei, és erős a spiritualitás érzékkel rendelkezel.

Ha az öreg hölgyet választottad, a stresszhelyzet ezt váltja ki belőled:

Az idős hölgy segítése azt jelenti, hogy optimista vagy, magas erkölcsi érzékkel. A képen jól látszik, hogy az idős hölgynek segítségre van szüksége járás közben. Mivel sötét szemüveget visel, az is lehet, hogy vak. Ha segítesz neki, azt jelenti, hogy erős etikai érzékkel neveltek fel. Ápolod a hagyományokat, és mélyen tiszteled a kultúrát. 

Az idősek iránti tiszteleted, és hajlandóságod segíteni nekik, jól tudva, hogy valószínűleg nem viszonozhatják a szívességet, az önzetlenségedet tükrözi. Optimista vagy, és úgy véled, hogy akárhány éves is az ember, még mindig hozzá tud járulni ehhez a világhoz, és ezért kötelességednek tartod, hogy segíts az időseknek is.

Kovács Alexa

Forrás, kép: themindsjournal

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük