Melyik irányba néz szerinted ez a férfi? A válasz ezt árulja el rólad

Melyik irányba néz szerinted ez a férfi? A válasz ezt árulja el rólad

Szerinted előre vagy hátrafele néz ez az ember? Különleges teszt, ahol csak egy kérdés van. Te hogy látod? Ez rengeteg fontos dolgot elárul rólad, a lelkedről. Ez egy mély lélek-teszt.

Szerinted melyik irányba, előre vagy hátrafele néz ez az ember? Különleges teszt.

Melyik irányba néz szerinted ez a férfi? A válasz ezt árulja el rólad

Szerinted előre néz ez az ember? Megmutatja ki vagy:

Olyan ember vagy, aki ritkán tekint hátrafele, inkább előre halad az életben. Nem szeretsz beleragadni egy adott helyzetbe, hanem inkább próbálod a lehető legügyesebb módon, a leghamarabb megoldani, aztán indulsz is tovább. Nyugodt ember vagy, próbálod nem felidegesíteni magad, ha akadályba ütközöl. Magadba fojtod a problémákat és igyekszel nem kimutatni azt, ha fáj valami, vagy ha csalódás ér. Óvatos, bizalmatlan vagy a sok csalódás miatt, egyre inkább bezárkózol és csak a saját utadra figyelsz inkább, mert a múltban rengeteg fájdalom ért mások miatt. Megtanultad, hogy akin segítesz, az támad téged hátba a leghamarabb. Szereted mindig megtervezni a következő lépést és B, illetve C terved is van.

Soha nem hátrálsz meg, ha akadályba ütközöl, nem adod fel, míg tovább nem tudsz lépni és le nem tudod zárni. Figyelmes, jó hallgató vagy, aki az apró részleteket is eszébe vési. Érzékeny, de edzett lelkű személy vagy.

Rengeteget teszel a körülötted élőkért, bármikor megkereshetnek téged, te mindig ott állsz mellettük jóban és rosszban is.

Szerinted hátrafele néz ez az ember?

Bátor, merész, intenzív, energikus személy vagy, aki mindig alkalmazkodik az adott helyzethez. Gyakran előfordul veled, ha előrébb jutsz egyet, utána kettőt hátrafele lépsz. Nem hiszem magadban túlságosan, mert a múltban igen sok bántást kaptál és már nincs elegendő önbizalmad. Sokkal kisebbre tartod magadat annál, amilyen értékes ember vagy.

Nem félsz semmitől, csak ugrálsz az életben, komolyabb tervek nélkül. De te a pillanatnak élsz, szeretnéd megélni a mát, a jelent, nem vagy hajlandó soha többet aggódni a holnap, a jövő miatt. ez adja a te nyugalmadat és ettől vagy olyan kiegyensúlyozott, amit viszont sokan irigyelnek tőled. Azt persze kevesen tudják, hogy emögött mennyi küzdelem és fájdalom áll, az utadat csak kevesen ismerik.

Facebook oldal: ITT>>>

Kép: ADME

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük