Nagy tavaszi lélek-teszt! Óriási változások jönnek

Nagy tavaszi lélek-teszt! Óriási változások jönnek

Te melyik ajtón sétálnál be? Ez az ajtó elröpít egészen a tavasz végéig és megmutatja mi minden várhat rád. Az életedben hozott döntések sokat elárulnak a személyiségedről.  Válassz egy ajtót, ami  tetszik annyira, hogy akár be is lépnél rajta. Lássuk mit árul el rólad a választásod, a tavaszi nagy lélek-teszt rengeteg érdekességet rejt!

Nagy tavaszi lélek-teszt! Óriási változások jönnek

Vidám egyéniség vagy, aki szereti a dolgokat könnyedén kezelni. Értékeled az élet egyszerű ajándékait; mint például a szép tárgyak vagy a helyi pékség kézműves kenyere. Valószínűleg szereted az utazást és más kultúrákat. Valóban a legjobbat akarod mindenkinek, és szeretsz a barátságos légkört teremteni. Fontos észben tartanod, hogy ha valaha úgy érzed, hogy segítségre vagy támogatásra van szükséged, akkor csak kérned kell.

Tiszta és egyszerű vagy, és nem szereted a sallangokat. Törekedhetsz a tiszta és tökéletes létezésre; de egyáltalán megéri? Nem érzed, hogy valami hiányzik? Minden a személyes eredményeidről szól, hogy büszke vagy a munkádra vagy a karrieredre. Bár lehet, hogy jó úton haladsz, vagy van néhány oklevél/bizonyítvány a fiókodban, több időt kell fordítanod önmagad, mint ember fejlesztésére.  Az élet lényege az egyensúly megteremtése, színekkel körülvéve, emlékezetes kalandokkal. Ha az utóbbi időben a biztonságos utat választottad, próbálj letérni a kitaposott útról. Meglepheted magad!

Nyilvánvaló, hogy furcsa egyéniség vagy, és nagyon érdekes azok számára, akiket beengedsz az életedbe. Sok mindenben jó vagy. Amolyan művészi egyéniség, aki sokféleképpen fejezi ki magát. Bármiből képes vagy alkotni valamit. Ám könnyen beragadsz a négy fal közé vagy éppen csak nem mozdulsz ki a lakóhelyedről. Ne feledd, ki kell lépned ebből a burokból és kapcsolatba kell kerülnöd a természettel. Ideje leszállni a felhők közül, és új alapokat letenni a földön.

Öreg lélek vagy, aki kissé drámai tud lenni. Művészi vénájú ember vagy, aki szereti kifejezni magát írásokon, zenén, művészeten vagy valamilyen más kifejezésmódon keresztül. Lehetsz nagyon nyitott és barátságos, ugyanakkor olykor zárkózott is. Nagyon óvatos vagy, gondolataidat és gondjaidat magadban tartod. Bár azt gondolhatod, hogy senki sem fog igazán megérteni téged, ha megengeded magadnak, hogy megnyílj, és megosztod az érzéseidet, sokkal jobban fogod érezni magad. Az emberek hajlandók megosztani veled érzéseiket, és azt akarják, hogy te is ugyanígy tegyél.

Fontos számodra, hogy beilleszkedj, és úgy érezd, minden helyzetben tevékenyen hozzájárulsz a történésekhez. A produktivitás az, ami megnyugtat. Mindig tudni akarod, hogy mi is történik körülötted.  Néha nem baj, ha lazítasz, és egyszerűen VAGY. Nyugodtan szánj egy kis időt arra, hogy rájöjj, mit szeretsz igazán csinálni. Esetleg próbálj ki néhány új hobbit vagy tevékenységet, amely nem tartozik a szokásos rutinodba.  Az élet nem csak arról szól, hogy mennyi munkát vagy képes elvégezni egy nap alatt.

Magabiztos ember vagy, aki figyel a részletekre. Törődsz a megjelenéseddel és azzal, hogy a világ hogyan lát téged, de az otthonodban vagy az autódban valószínűleg teljes káosz uralkodik! Személyiséged önpusztító lehet, mert önmagad ellen fordulhatsz, ha a helyzet nehezebbé válik. Az élet nem csak arról szól, hogy csak mások véleményével foglalkozzunk. Az igazság az, hogy a világ nem mindig figyel… Szánj időt arra, hogy átgondold, hogy valójában ki szeretnél lenni? Mi az, amit igazán szeretnél csinálni?

Törődsz másokkal, és mindenre találsz időt, csak magadra nem. Számodra jelentős dolgokkal veszed körül magad, mert nagyon szentimentális vagy. A család és a barátok nagyon fontosak számodra, és bármit megtennél értük.  Még akkor is, ha az élet olyan szerepeket ad neked, mint : anya, apa, feleség, férj, tanár, főnök stb. ne feledd, hogy az életed továbbra is a TE életed. Szánj egy percet arra, hogy eldöntsd, milyennek szeretnéd látni a jövődet. Teljesen elfogadható, ha azt akarod, hogy csodálatos dolgok történjenek veled. Élj a mának!

Szórakoztató a személyiséged, fiatalos lendülettel rendelkezel. Bár kicsit könnyelműnek tűnsz, általában alacsonyabb az önbizalmad és szorongsz az életed bizonyos dolgai miatt. Olykor szervezetlen vagy; sokszor azt sem tudod, hol kezd egy probléma megoldását. Meg kell tanulnod jobban szeretni magad. Időt kell szánnod arra, hogy megtaláld önmagad, és módot találj az önkifejezésre. Ne feledd, hogy vannak körülötted emberek, akik segíthetnek neked, de tudatnod kell velük, hogy hajlandó vagy elfogadni a segítséget. Az élet könnyebb, ha beengeded az embereket.

Csodálatos problémamegoldó vagy, aki büszke arra, hogy takarékosan él. Szeretsz egyszerű életet élni, és általában megelégszel az alap dolgokkal. Miért kellene más? Nagyon könnyű a kedvedre tenni, és szeretsz másokért tenni. Legyen szó a szomszéd vécéjének megjavításáról, egy madárház építéséről újrahasznosított fából, vagy segíteni egy barátnak; mindig ott vagy, hogy segítő kezet nyújts másoknak. Ne feledd, megérdemled, hogy csodálatos dolgokkal kedveskedj magadnak is. Te különleges vagy!

Nagyra értékeled a stabilitást és a teljességet. Megbízható személy vagy, aki büszke arra, hogy mindig odafigyel a részletekre. Szereted a biztonságot az életed minden területén. Inkább ne legyen semmi komolytalan vagy extra, ha nem látod hasznát. Valószínűleg van valamiféle kreatív oldalad, amit valamilyen módon próbálsz féken tartani. Lehet, hogy szereted a zenét vagy a művészetet; mégsem próbálod ki magad benne. Úgy érzed, a problémád a tied, és senkit sem kell terhelned vele. Csak tartsd észben, hogy a valódi énedet a világ elé tárni nem rossz dolog. Mindannyian emberek vagyunk.

Forrás: .wafb.com

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük