A szíved mély fájdalmat rejt - Most kiderül lesz-e valaha változás

A szíved mély fájdalmat rejt – Most kiderül lesz-e valaha változás

A szíved mély fájdalmat rejt – Most kiderül lesz-e valaha változás. Nézz rá erre a képre és amit először meglátsz rajta, az ad választ a kérdésre.

A szíved mély fájdalmat rejt - Most kiderül lesz-e valaha változás

Nap – A szíved teli van szomorúsággal, de erről senki nem tud

Vidám egyéniség vagy, aki szereti a dolgokat könnyedén kezelni. Értékeled az élet egyszerű ajándékait; mint például a szép tárgyak vagy a helyi pékség kézműves kenyere. Valószínűleg szereted az utazást és más kultúrákat.

Valóban a legjobbat akarod mindenkinek, és szeretsz a barátságos légkört teremteni.

Erősnek, bátornak mutatod magadat, aki kősziklaként száll szembe minden akadállyal és akinek biztos a helye, az élete. De ez csak a felszín. a szíved mélyén teljesen más lakozik, lapul. Neked is vannak komoly gondjaid.

Fontos észben tartanod, hogy ha valaha úgy érzed, hogy segítségre vagy támogatásra van szükséged, akkor csak kérned kell. Ebben kell még erősödnöd, fejlődnöd és akkor a szíved, a lelked ismét ragyogni kezd.

Hold

Bizalmatlan vagy nagyon egy régi csalódás miatt. Hidegnek hisznek téged az emberek, olyannak, akit nem érdekel szívből semmi.

Nem szeretsz, nem mersz segítséget kérni. Nem szereted, ha mások tudják nem megy éppen minden jól.

Régen volt, aki visszaélt a bizalmaddal, ezért a lelked mélyén lapuló fájdalmakról, gondokról csak keveset, vagy inkább semmit sem mutatsz.

Meg kell tanulnod újra bízni, hinni és meg kell tanulnod, hogyha van gyengeséged és azt kimutatod az egyáltalán nem gyengeség. Sőt. az az erősséged. Ugyanis kimutatni az érzelmeket az egyik legbátrabb, legőszintébb dolog.

kép: pixabay

Facebook oldal: ITT>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:
https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük