Mi a kedvenc színed? Ezt jelenti - Teszt

Melyik szín a kedvenced? Pontosan elmondja milyen ember vagy

Melyik szín a kedvenced? Csodálatos dolgot árul el rólad, elmondja pontosan milyen ember is vagy.

A színelmélet szerint a kedvenc színed tükrözheti életed és személyiséged legfontosabb jellemzőit! Mi a kedvenc színed? Válaszd ki és fedezd fel a jelentését!

Íme a nagyon érdekes, mély, találó személyiségteszt! Melyik szín a kedvenced? Csodálatos dolgot árul el rólad

Melyik a kedvenc színed? Nézd meg mit jelent ez!

Ha a piros a kedvenc színed:

Őszinte ember vagy, olyan, aki mindig azonnal kifejezi, amit épp érez, nem körtönfalaz, nem dumál mellé. Ami a szíveden, az a szádon! Aktív vagy, nagyon energikus, vidám és mindig kész új kalandok és tapasztalatok élésére.

A piros szín nagyon kapcsolódik a kreativitáshoz és az innovációhoz. Képes vagy arra, hogy gyors és kreatív megoldásokat találj olyan problémákra, amelyek bonyolultnak tűnnek mások számára.

Ha a kedvenc színed a narancssárga

Vidám, bájos ember vagy, aki empatikus és megértő szívvel rendelkezik. Nagyon érzékeny és érzelmes személy vagy, aki arról álmodik, hogy az egyenlőség és az igazságosság veszi egyszer majd körbe az életben.

Emiatt gyakran veszel részt olyan munkában, tevékenységekben, amelyeknek nagy a társadalmi hatása. Sajnos gyakran kell csalódnod is az emberekben és ez átmenetileg szomorúsággal tölt el. De nincs helye a szomorúságnak, hiszen mindig a legjobbat adod: szeretettel, kedvességgel és örömmel élni, ez jellemzi a világodat. Általad a környezetedben élők világa is barátságosabb és boldogabb lesz.

Ha a kedvenc színed a citromsárga

Analitikus, kritikus és kíváncsi ember vagy, aki élvezi az emberek társaságát és az olyan váratlan helyzeteket, amelyek kihívást jelentenek számodra és ilyenkor szükség van a tudásodra is. Nem szeretsz unatkozni! 

Nehezen alszol el, mert az agyad állandóan kattog, folyamatosan nagyon kreatív vagy és állandóan ötleteket generálsz, akár még hajnalban is. Néhány tornagyakorlat az alvás előtt, igazán jót tesz. Legyen nálad mindig egy jegyzettömb, hogy azonnal le tudd írni az ötleteidet. Ez segít neked, hogy ne felejtsd el őket.

Ha a kedvenc színed a zöld

 Elég merev ember vagy. Nehezen engedsz fel, sokat szorongsz. Elég sok pofon ért az életben, amelyek mély sebeket hagytak a lelkeden. Úgy érzed, határt kell húznod magad és más emberek közé, csak így élhetsz nyugodtan, csak így lehetsz biztonságban, Folyamatosan tartasz attól, hogy valaki egyszer majd áthágja ezt a mély határt. Nehezen engedsz közel magadhoz embereket.

Rendszeres és módszeres vagy, aki időben szereti megszervezni terveit és ötleteit. A fő kihívás az, hogy megtanuld kezelni az idődet és tudj egyensúlyt teremteni a kötelezettségeid és a boldogság, szabadidő között. Néhány szünet a nap folyamán segít felfrissíteni az elmédet, jobb ötleteid lehetnek általa és kétségtelenül javítani fogja a munka minőségét is.

Ha a kedvenc színed a világoskék

Álmodozó, fantáziadús ember vagy, aki nagy képességekkel rendelkezik a kommunikáció területén. Valószínű, hogy mások is észrevették a te nagy tehetségedet, hiszen állandóan megragadod mások figyelmét, amikor beszélsz, vagy írsz. Remek történetekre bukkansz, ezeket jól tálalod. Fontos számodra, hogy megvédd az ötleteidet.

Nagyon közvetlen és becsületes ember vagy, ezért nem tudod elviselni a hazugságokat. aki egyszer téged átvert, annak nagyon nehéz újra a bizalmadba férkőznie. Idővel sikerülhet, mert általában adsz egy második esélyt. De mindenki készüljön fel: harmadik lehetőség már nincs…

Ha a kedvenc színed a sötétkék

 Nagyon pozitív ember vagy, csendes, igen érzékeny és nagyon fejlett intuíciós érzéssel rendelkezel. Általában az első benyomásaid mindig bejönnek. És a megérzéseid is találóak. Te egy nagyon impulzív személy vagy, aki sok döntésben az érzelmeire hallgat és nem az eszére.

A kényelmetlen helyzetekből nehezen vágod ki magad. A fő kihívás az, hogy találd meg az egyensúlyt a szíved és az eszed között. Ne felejtsd el, hogy az érzelmeid megmutatják az utat, de a döntéshez ez nem elég. Át is kell alaposan gondolni és akkor kevesebb csalódás fog érni.

Ha kedvenc színed a lila

Kreatív ember vagy. Nagyszerű képzelővel bírsz, ami csodálatos ötleteket eredményez. Különleges módon látod a világot és te is egy különleges személy vagy. Az otthonod, a ruháid és a munkád is igen érdekes, egyedülálló. Az irodalom, a művészetek sem állnak tőled távol.

Nem nagyon vagy toleráns a tőled különböző életvitelű és személyiségű emberekkel szemben, de még a szokatlan élethelyzetek is kiboríthatnak az egyensúlyodból. Meg kell tanulnod jobban elfogadni a különbözőségeket, csak akkor válhatsz teljesen boldoggá.

Ha nincs kedved színed, vagy a feketét, fehéret kedveled

akkor te a végletek embere vagy. Vagy nagyon tudsz szeretni, vagy nagyon tudsz utálni. Nem igazán találod a helyedet a világban, de ezt még véletlenül sem vallanád be sosem senkinek, még magadnak sem.

Úgy érzed kergetsz, keresel valamit, de hogy pontosan mit, nem tudod. Vágysz valamire, de azt érzed sosem érheted el. A szíved legmélyén mély szomorúság lakozik, de sosem mutatod a külvilág fele. Összetett és mély személyiség vagy, megjártál már egészen elképesztő magasságokat és mélységeket is. Rengeteget tanultál a múltadból. Még nem érkeztél meg… De jó úton vagy. Ha megtaláltad azt, ami igazán nagy boldogsággal és elégedettséggel tölt el, akkor nyugodhatsz csak meg. Addig viszont mindig benned lesz egy óriási kérdőjel…

Miklós Edit

Facebook oldal: ITT>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük