Melyik Halloween tök a kedvenced? Ez az igazság rólad

Melyik Halloween tök a kedvenced? Ez az igazság rólad

Melyik Halloween tök a kedvenced? Ez az igazság rólad.

1

Sokat teszel azért, hogy az életed harmonikus legyen, problémák nélküli. Ez a harc azonban nem egyszerű és félsz a kudarctól, hogy nem sikerül mindent elsimítani az életedben. A változástól és a váratlan fordulatoktól rettegsz. 

A szabadság a te kezedben van. Úgy érezheted, hogy a külső erők által csapdába estél.

Most van itt a megfelelő idő, hogy megnézd, megvizsgáld a körülményeket, mik vezettek a jelenlegi helyzethez. Sok fájó dolgot kell végig venned, mire eljutsz a megoldásig, ez egy érzelmi hullámvasút lesz.

Számolj le azzal, ami szomorúságot okoz, ami visszahúz, nehéz lesz, de meg kell tenned. Mert így nem tudsz boldog lenni.

Itt az ideje új dolgok felé nyúlnod, legyen szó emberekről, kapcsolatokról, munkáról….

2

 Szükséged van arra, hogy fontosnak érezhesd magát a társadalomban, munkában és a családban, barátok közt is. Mindig nyüzsögsz és félsz attól, hogy egyszer nem fognak keresni, nem fognak érdeklődni irántad.

Szeretsz élni! Szeretsz szeretni és szereted, ha viszont szeretnek.  Általában erős szeretet van jelen az életedben, ez vonatkozik a körülötted lévő emberekre, munkákra, állatokra. Imádsz utazni, de az otthonod melegét is nagyon szereted. Fontos, hogy megoszd a szépet más emberekkel.

Nagyon szép vagy, belülről sugárzol. Bájos mosolyod van, az örömöd pedig mindig őszinte. Élvezed a napot, a kellemes pillanatokat és minden apró szépséget észreveszel magad körül. Ezek fontosan is számodra, hiszen ezekből merítesz erőt. 

3

Borzasztóan összetett ember vagy. Folyamatosan azt gondolod, hogy nem leszel képes megbirkózni az adott feladattal, gonddal. Ez a bizonytalanság sok félelmet kelthet benned. A szürke, mindennapi élettől rettegsz. Ugyanis szükséged van a szikrákra, élményekre, változatosságra.

Fordíts magadra, a lelkedre több időt, mert most el kell döntened merre tovább, mi a te utad, a te ajtód, amin érdemes bemenni.

Meg fogod találni azt, amit keresel az életben, de ehhez idő és türelem kell, no és persze, hogy igenis, neked is létezik az az út, amin ha haladsz, minden lépés boldogságot és elégedettséget fog okozni.

Miklós Edit

Facebook oldal: itt>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:


https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük