Hol a fekete a macska? Az embereknek csak az 1%-a találja meg azonnal

Hol a fekete a macska? Az embereknek csak az 1%-a találja meg azonnal

Hol a fekete a macska? Az embereknek csak az 1%-a találja meg azonnal. Egy olyan kis Halloween témájú fejtörőt hoztunk, aminek a láttán bizony vakargathatod a fejedet.

Szellemek, tökök, csontvázak, üstök, boszorkány seprűk sokasága látható ezen a sötét alapú képen. A fekete macska is elbújt valahol rajta, no de hol? Nem túl szerencsés, hogy ő is fekete, no de hát ugyebár csak Haloween van, nem lehet rózsaszín a héttér, ugye?

Alaposan nézd meg, de a gyorsaság számít, ezt vedd figyelembe. Versenyezzetek a barátokkal, családtagokkal, vajon ki találja meg a leggyorsabban.

Nos, hol a fekete macska?

Hol a fekete a macska? Az embereknek csak az 1%-a találja meg azonnal

Ha nem találod görgess lejjebb és nézd meg a megoldást.

Egyetlen jóslat, ami mindent megváltoztat – A 3 gyertya tesztje. Sokan szeretnék azt, hogy 1-1 kívánságuk ne csupán álom maradjon, hanem jó lenne, ha teljesülne is.

A sötét lélek tesztje, ami megmutatja mi a legsötétebb oldalad – A lelked legmélyét tárja fel ez a fordított teszt. Mindenkinek van sötét, rossz, túl negatív oldala. Neked is. Bizony. De vajon ismered ezt?

Tudomást veszel róla? Be mered vallani magadnak? Tudsz egyáltalán róla? Ha igen, akkor teszel valamit ellene? Rengeteg kérdés merül fel azonnal az emberben. Ha tudni szeretnéd mi sötétség, milyen negatív lakozik a lelked legmélyén, ez most akkor neked való.

Ennek a 3 csillagjegynek van őrangyala, csak és kizárólag nekik. Az őrangyalok egész életükben védik ezeket a csillagjegyeket, így mindig a szerencse, szeretet, biztonság kíséri az útjukat.

Nos, íme, itt a megoldás:

Itt a fekete macska

Miklós Edit

Kép: www.thesun.co.uk/

Facebook oldal: StoryMix>>>

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük