Melyik a kedvenc karácsonyi képeslapod? Ilyen leszel 2024-ben

Melyik a kedvenc karácsonyi képeslapod? Ilyen leszel 2024-ben

Melyik a kedvenc karácsonyi képeslapod? Ilyen lesz az életed és te ilyen leszel 2024-ben. Nagyon érdekes és pontos teszt. Egyet válassz ki a képeslapok közül, azt, amelyik a legjobban tetszik. Utána pedig olvasd el mit is jelent mindez.

Melyik a kedvenc karácsonyi képeslapod? Ilyen leszel 2024-ben

1976-ban Phillip Kunz és Michael Woolcott a Brigham Young Egyetemről egy tanulmányt készítették a viszonzás erejéről, és 578 idegennek küldtek karácsonyi képeslapot.

Az emberek hozzávetőleg 20%-a küldte vissza a karácsonyi képeslapot annak ellenére, hogy nem ismerte a feladót.

Ez a tanulmány rávilágít a kölcsönösség törvényének erejére, ami a formális kísérleteken kívül is létezik.

A kölcsönösség olyan tulajdonság, amelyet mindig szem előtt kell tartanunk az életünkben. Válaszd ki azt a karácsonyi képeslapot, amelyik a legjobban tetszik, majd olvasd el az értékelést!

Ez a képeslap boldogságot, erőt és bátorságot jelent. Nagyon aktív vagy, erős gyakorlati érzékkel. A legértékesebb képességei közé tartozik, hogy rövid időn belül sok mindent el tudsz érni, multifunkcionális vagy, egyszerre több helyzetet is tudsz kezelni, és az átlagosnál rövidebb idő alatt elvégezni a feladatokat. Nagyon óvod családod és a barátaid.

A fő kihívásod az, hogy néha csendben maradj. Ahogy a cinikus Diagenezis szokta mondani: „A csend az, ahogyan megtanulsz hallgatni; a hallgatás pedig így tanul meg beszélni.”

E képeslap kiválasztása a türelmet és a szelídséget jelképezi. Nagyon befogadó ember vagy, aki szeret békét teremteni a vitákban. Erős a védelmező erő benned. Nagyon kedves vagy, nyugodt és könnyen megközelíthető. Nem szeretsz vesződni dolgokkal, és könnyen alkalmazkodsz minden helyzethez.

A fő kihívásod az elhatárolódás. Túlságosan ragaszkodsz az érzelmekhez, és ez gyakran szeszélyessé tesz. A személyiséged valószínűleg túlságosan alkalmazkodó, és gátolja a fejlődésedet.

A választásod a gazdagságot és az eleganciát jelképezi. Ha ezt a képeslapot választottad, az azért van, mert nagyon szereted a szépséget és a luxust. Ha az anyagi háttered megengedi, nem kell aggódnod a kiadások miatt. Szereted a kényelmes életet, ám soha nem hátrálsz meg semmiféle nehézségtől.

Az életedben az a fő kihívásod, hogy meg kell küzdened önmagad egocentrikus, kényes és gyakran pesszimista oldalával.

Választásod az életet, a növekedést, az evolúciót, a terjeszkedést szimbolizálja. Az, hogy ezt a képet választottad, azt jelenti, hogy sok törekvéssel rendelkező személy vagy; szeretsz független lenni. Elfogadod a korlátozásokat mindaddig, amíg nem veszíted el az egyéniségedet. Minden vonz, ami új, modern vagy titokzatos. A rutin untat, csakúgy, mint a hétköznapok és a hagyományok. Mély intenzitással követed céljaidat, fennáll a veszélye annak, hogy hibákat követsz el, vagy elhanyagolod a mindennapi élet konkrét dolgait. Nem érzed magad nyugodtnak, amíg végre el nem éred a céljaidat.

Az életedben az a fő kihívás, hogy erősek az indulataid, könnyen elveszíted az önuralmadat, és alig fogadod el és ismered be a hibáidat.

A nyugalom és a spiritualitás a választott képeslap jelentése. Nagyon idealista és álmodozó ember vagy. Sokat teszel a barátaidért, és nagyon segítőkész vagy. Önzetlennek és nagylelkűnek látnak mások. Soha nem hátrálsz meg, ha nagylelkűségedet bármilyen területen ki kell mutatnod. Nem tűröd el az igazságtalanságot, hajlandó vagy a kompromisszumokra.

Az életedben az a fő kihívásod, hogy szembe kell nézned azzal, hogy elégedetlen vagy a kapcsolatoddal; birtoklási vágyad miatt gondjaid lehetnek a kapcsolataid kezelésével.

forrás: namastest.net

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük