Nézz a kör közepére - Amit látsz, hihetetlen dolgot jelent

Nézz a kör közepére – Amit látsz, hihetetlen dolgot jelent

Nézz a kör közepére – Amit látsz, hihetetlen dolgot jelent. Ez egy nagyon érdekes feladat, még érdekesebb eredménnyel. Nézd pár másodpercig ennek a körnek a közepét és mondd ki milyen színt láttál. Ez a szín fontos dolgot határoz meg rólad, az életedről, a jelenlegi helyzetedről. ebből sokat tanulhatsz és segíthet előrébb lépni illetve megérteni a dolgokat is.

Nézz a kör közepére – Amit látsz, hihetetlen dolgot jelent.

Nézz a kör közepére - Amit látsz, hihetetlen dolgot jelent

Piros – Ezt látod a kör közepén?

Nagyon érdekes ember vagy. Értékeled a legapróbb részleteket is, minden észreveszel, elemzel. Kreatív vagy, aki fantasztikus dolgokra képes. Inkább a szívedre hallgatsz, nem az eszedre. Hiszel, bízol az ösztöneidben és aszerint cselekszel. Nem hallgatsz másokra, csak és kizárólag a szíved vezérel. Tudod, ha borús a lélek, akkor is ki fog előbb-utóbb sütni a nap, csak azt ki kell várni. Nem adsz fel soha semmit, mert végtelenül erős és türelmes ember vagy. Az élet apró szépségei, pozitív tapasztalati hajtanak előre az életben. A boldogságot keresed és mindig, mindenben meg is találod.

 

Sárga szín

Amikor egy nehéz döntés, választás előtt állsz, akkor az összes lehetséges útvonalat mérlegeled és rengeteget gondolkozol és eszedbe jut az összes választható alternatíva. Fantasztikus megérzéseid vannak, óriási tűzzel éled az életedet. Energikus, temperamentumos ember vagy, aki szereti az életet és igyekszik a lehető legtöbbet kihozni belőle. Szeretsz emberek között lenni, szeretsz másokon segíteni és fontos számodra a győzelem. Ez értendő munkára, párkapcsolatra, anyagiakra, sportra is. Mindig mindenben a legjobb szeretnél lenni és ez az állandó versengés nagy energiákat szabadít fel benned. A mosoly uralja az életedet. Nagyon jó energiáid vannak, az emberek szívesen vannak veled, melletted.

Kék

Őszinte, türelmes, tiszta szívű ember vagy, csodálatos lélekkel. A jóindulat, az empátia jellemzi a személyiségedet. sohasem bántanál meg szándékosan másokat, mindig mindenkihez szeretettel fordulsz.

Zöld

Rengeget mindent átéltél már az életben, tudod, hogy az életnek vannak árnyoldalai is, mélységei és magasságai is. A rengeteg tapasztalat miatt igazán tudod értékelni az életet, a mindennapokat, a pillanatokat. Észreveszel minden szépséget magad körül és ezekbe a gyönyörű pillanatokba kapaszkodsz. Ez segít túllendülni a nehézségeken és ez ad erőt a továbbjutáshoz is. Az őszinteséget szereted és azonnal kiszúrod már, ha valaki ártó szándékkal közeledik feléd. Nem vagy bosszúálló, de örökre lezárod azzal, aki átvert vagy megbántott.

Fekete

Nem vagy egy átlagos, hétköznapi ember. Óriási belső erőd van, mert nagyon nehéz dolgokon mentél át, mégsem adtad fel sohasem. Az emberek nehezen fogadják el azt, hogy te ilyen erős, önálló lélek vagy, szeretnének irányítani, de te nem hagyod. Kalandvágyó, mélyérzésű, érdekes ember vagy, aki mindig követi az álmait. Szeretnél még és még erősebb lenni, hogy a lehető legjobban felvértezd magadat a bajokkal szemben. A gyengeségeidet utálod, nagyon tudsz csalódni magadban, ha valami nem úgy sikerül, ahogy eltervezted.

kép: pinterest

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük