Melyik vagy te? - Tűpontos teszt az életedről

Melyik vagy te? – Tűpontos teszt az életedről

Melyik vagy te? – Tűpontos teszt az életedről. Válaszd ki azt a cicát, amelyiknek a viselkedése jelenleg a legközelebb áll hozzád és nézd meg mit jelent mindez.

Melyik vagy te? - Tűpontos teszt az életedről

A teszt szerint egyáltalán nem jó most ott, ahol vagy, ahogy élsz, ahogy telnek a napjaid és ahogy gondolkozol az sem jó. Elképesztően magányos vagy, szó szerint padlót fogtál. Elengedted a céljaidat, feladtad az álmaidat. Sötétben tapogatózol és nem látod a kiutat. Nincs kedved semmihez, teljesen megtorpantál. Szedd már össze magadat!!! Mindig van jobb nap!!!

Mindig futsz mások után, indig harcolsz azért, hogy szeressenek téged. Magányos vagy, úgy érzed nincsen senki melletted és soha senki sem foglalkozik veled. Nem vagy boldog egyáltalán, szívedben csak szomorúság lakik, egyedül érzed magad és szinte csak fájdalmas érzések vannak benned. Gondolkodj el azon, hogy lehet rossz emberek társaságát próbáltad meg keresni, olyanokét, akik nem értékelik azt, aki jó, aki igaz, akinek vannak érzelmei. Ne fuss senki után. Aki szeret, hidd el fog keresni. Ahogy azt is hidd el, hogy nagyon jó ember vagy, értékes. El fog jönni a boldogság ideje, de előbb tanulj meg egyedül lenni, ismerd meg önmagadat.

Nagyon megbántottak, mély harag tombol benned és azt érzed, soha többé nem tudsz már mosolyogni. Bosszút forralsz, ez ad erőt, vissza akarsz vágni, csak nem tudod hogyan. Hiszen te sosem voltál ilyen ember. Ez a nagy fájdalom, ez a nagy csalódás teljesen kifordított önmagadból. Állj meg, rázd meg magadat és ne bosszút forralj, mert attól nem fogod jobban érezni magad. Ez a gyógyulás egy hosszú folyamat lesz, adj magadnak erre időt és inkább tanuld meg lezárni a múltat. Ez kell ahhoz, hogy tovább tudj lépni és tiszta lappal kezdhess új életet.

Nem érzed magad jól az életedben, azt érzed nem itt kellene lenned, nem így és nem ilyen emberekkel. Olyan, mintha zuhannál a mélybe, az ismeretlenbe, mintha húznának lefelé. Nagyon szeretnél változtatni, de rettegsz és emiatt nagyon csalódott vagy magadban. Erősebbnek hitted magad. Az első lépés mindig a legnehezebb, hidd el. Ha ezt megteszed, utána már biztosan el tudsz indulni. Ha nem jó az életed, akkor változtass, itt az ideje. Sosincs késő!

Belefásultál az életedbe, hogy minden egyes napod ugyanolyan, hogy már nincs energia, sem szikra, hanem minden mindig pontosan ugyanolyan. Annyira szeretnél újra igazán élni, létezni, érezni, de rettegsz a változástól. Emiatt pedig foggal, körömmel ragaszkodsz ahhoz, ahol vagy éppen és ahhoz, ahogy éppen élsz.. A jelened érdekel, nem akarsz előre látni, de nem nézel hátra sem. Úgy jó neked minden, ahogy éppen van. Legalábbis ezzel áltatod magadat és elbújsz az érzéseid elől. Ébresztő, rázd meg magadat, gondold át az életedet végre őszintén. Ugye, hogy nem jó? Akkor hajrá, tegyél végre valamit az álmaidért!

Boldog, vidám, pozitív gondolkodású, mosolygós ember vagy, aki örül mindennek és mindig, mindenben a szépet, a jót látja. Szereted az életedet, mindig, mindenből a legjobbat akarod kihozni és minden pillanatot megélsz, szó szerint kihasználod a mindennapjaidat, az életedet. Ez a pozitív gondolkodás és optimizmus adja a Te erődet, energiáidat.

Nagyon elfáradtál, mert mindig másokon segítesz. Rengetegen keresnek meg a problémáikkal, bajaikkal, gondjaikkal és te mindig ott vagy mindenkinek, amikor csak kell. A saját életedre viszont szinte nincs semmi időd, se energiád. Nem mersz másoknak nemet mondani, mert félsz, hogy akkor többet nem keresnek és te valójában rettegsz a magánytól. Mert tudod, ha egyedül vagy, kénytelen leszel szembenézni a saját életed problémáival. Állj meg és fordíts a saját életedre is kellő időt.

Úgy érzed egyedül egy ideje nem megy semmi sem. Azt hiszed, csak akkor érhetsz el valamit, ha valaki segít benne. Kevés önbizalmad van, nem hiszel magadban, sem az erődben, sem a tudásodban és nem hiszed el, hogy Te is képes vagy az álmaid elérésére. Nagyon szuper ötleteid vannak, csak félsz belevágni egyedül, mert az önbizalmadat korábban porig lezúzták. Apránként építkezz, apránként tudod csak összeszedni magadat. De ez a lelki építkezés így nagyon biztos alapokra tud támaszkodni és a hosszútávú fejlődésnek ez az egyik legfontosabb része. Indulj el a saját utadon.

Laza vagy, életvidám, szeretettel teli. Szeretsz kommunikálni, emberek között lenni. Igazi társas lény vagy, óriási szívvel, életörömmel, jókedvvel. Az életet játéknak fogod fel és nem vagy hajlandó a gondokkal foglalkozni, úgy csinálsz, mintha mindig minden szép és jó lenne. De így nem lehet teljes életet élni. A gondokat meg kell oldani, ahhoz, hogy végre igazi életet élhess.

kép: Facebook

https://storymix.hu/2023/12/05/nagy-2024-es-lelek-teszt-oriasi-valtozasok-jonnek/embed/#?secret=tnWudEwJnf#?secret=dvSTrLgWJp

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük