Ezek a csillagjegyek nem illenek össze - Biztos a szakítás

Ezek a csillagjegyek nem illenek össze – Biztos a szakítás

Előfordul, hogy bármennyire is igyekeznek a párok, kapcsolatukban törés jelenik meg. És néha sajnos az az egyszerű oka ennek, hogy egyszerűen nem illenek egymáshoz, nem passzolnak. 

Ezek a csillagjegyek nem illenek össze – Biztos a szakítás.

Ezek a csillagjegyek nem illenek össze - Biztos  a szakítás

Ezek nagyon határozott csillagjegyek, legalábbis a párkapcsolatban. Ez vonzza őket egymáshoz. De a kapcsolatban a Mérleg teljesen uralja a kapcsolatot, és a Bak minden lehetséges módon alárendelt szerepben van. A Mérleg végig domináns pozícióban áll, a Bak pedig függő helyzetbe kerül és teljesen alárendeli magát a másiknak. A Baknak folyamatosan bizonyítania kell a Mérlegnek. Ez pedig hosszabb távon rendkívül fárasztó. A Mérleg állandóan nevelni akarja a Bakot és partner kijavítása, ez az állandó stressz, a folyamatos megfelelési kényszer előbb-utóbb oda vezet, hogy valamelyik fél nem bírja tovább és elmegy.

A Halak és az Ikrek teljesen eltérő világnézetűek, gondolkodásúak. Az Ikrek nagyon álmodozó, szétszórt, energikus, imád élni, nyüzsögni. A Halak inkább csak elvannak, úsznak az árral és mindenbe beletörődnek. Inkább gyakorlatias gondolkodásúak és kevésbé uralják az érzelmek. Az Ikrek és a Halak közötti kapcsolatok a nagy ellentét miatt csak ritkán tartanak sokáig és csak ritkán sikeresek. Általában a Halak adja fel, mert nem tud lépést tartani az Ikrekkel, belefáradnak a kapcsolatba.

Ezek a jelek hasonlítanak egymásra, erősek, akaratosak és addig nem adnak fel semmit, amíg el nem érik a céljukat. Szinte szavak nélkül is képesek megérteni egymást. Elsőre tökéletesen összeillenek, óriási lángon ég a kapcsolat, de a tűz hamar kialszik és hamar átveszi a helyét az idegeskedés, bosszankodás. Egy bizonyos idő elteltével mindkettő csillagjegy fuldokolni kezd. A Kos és a Skorpió makacssága illetve célja, hogy mindig mindenben az elsők legyenek, nagy problémát jelenthet. A túl nagy hasonlóság sokszor a kapcsolat végét jelenti, mert egymással versenyeznek és egyik fél sem enged semmiből.

kép: pixabay

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük