Van 3 csillagjegy, aki mindenkinél különlegesebb - Ezért

Van 3 csillagjegy, aki mindenkinél különlegesebb – Ezért

Van 3 csillagjegy, aki mindenkinél különlegesebb. Igazi aranyszívük van. Tele van szeretettel. Ők olyan emberek, akikkel nehéz vitatkozni és akiknek mindig mindenről jó véleményük van.

Lehet velük őszintén beszélni és szinte mindig megtalálják a közös hangot a másik féllel, nemre és korra való tekintet nélkül. Még a nehezebb személyiségekkel is könnyedén megértik magukat. Különlegesebb emberek ők, bárkinél.

De ezek az emberek nem ostobák. Ha valaki át akarja verni őket, azt mindig felismerik és bizony ők is tudnak NEM-et mondani.

A kedvesség minden ember lelkében ott lakozik, de sok embert olyan sok kudarc ért, hogy megkeményedett a szívük. Na, most NEM róluk lesz szó, hanem azokról, akiknek az egész szíve tele volt, van, lesz mindig is szeretettel.

Most a 3 legkedvesebb csillagjegy következik! Íme azok, akik mindenkinél különlegesebb emberek.

Van 3 csillagjegy, aki mindenkinél különlegesebb - Ezért

Az első helyet a Kos csillagjegy tölti be. 

Ezek az emberek soha nem lesznek azok, akik elsőként állnak bele egy konfliktusba.

Ők mindig megpróbálnak minden vitát és nézeteltérést csendben, békésen és felesleges, túlnagyított, eljátszott, megjátszott érzelmek nélkül megoldani.

A Kos olyan, mintha csak kevés érzelme lenne, ezért gyakran hidegnek és közömbösnek tartják őket.

De ez egyáltalán nincs így. A Kos szívében nagy tűz ég, amely képes megmelegíteni és beragyogni az egész világot. De ezt csak kevés embernek mutatja meg. Csak azoknak, akiket teljesen a bizalmába fogad. 

Ha valami rossz történik valakivel, ő lesz az első, aki ott terem azonnal és segítő kezet nyújt neked. Nagyon szerethető, csupaszív, szeretetre éhes csillagjegy. Ragaszkodó, kedves, igazi arany szívű ember.

A Rák mindig jól kijön a környezetével, az emberekkel.

Figyelembe veszik mindig a másik felet, a beszélgetőpartnert, őszintén fogadják a másik fájdalmát, empatikusak és mindig keresik a lehetőséget, hogy hol és hogyan segíthetne másoknak, másokon.

A Rák nem fogja hagyni azt, hogy a másik fél megfulladjon a gondok súlya alatt, még akkor is rohannak a megmentésére, ha épp nem is tudják miképpen segíthetnének.

Könnyen megsértődnek, de ugyanúgy könnyen meg is bocsátanak és ismét készen állnak arra, hogy segítsenek, megértsék, meghallgassák a másikat és ha szükséges, addig nyújtsanak segítő kezet, ameddig csak kell.

Az Oroszlán  csillagjegy nagyon jóindulatú személy,

aki soha nem kíván a rosszat egy másik személynek.

Ha képes melegséget és örömöt adni a másik embernek, habozás nélkül megteszi.

Az Oroszlán ösztönösen képes a jó cselekedetekre, egyáltalán nem önző és lelkének kedvességével, szeretetével mindent megtesz, hogy jobb legyen a másiknak. Mindezt pedig anélkül teszi, hogy bármit is követelne cserébe.

Könnyű az Oroszlán barátja lenni, mert nagyra értékeli a barátságot és a hűséget.

Sajnos azonban az árulást is megtapasztalta már, nagyon mélyen a lelkére vesz minden csalódást, de képes újra és újra megbocsátani, annyira hisz abban, hogy mindenki jó.

Facebook oldal: ITT>>>

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük