Mutasd az orrod! A formája elárulja milyen vagy valójában

Mutasd az orrod! A formája elárulja milyen vagy valójában

Mutasd az orrod! A formája elárulja milyen vagy valójában. Ezúttal egy olyan tesztet hoztunk, amihez szükséged lesz egy tükörre. Nézz bele és figyeld meg milyen formájú az orrod, majd válaszd ki a képen azt, amelyre a legjobban hasonlít a tied. Végül pedig olvasd el a képhez tartozó jellemzést is.

Jó szórakozást!

Mutasd az orrod! A formája elárulja milyen vagy valójában

1. Ilyen formájó az orrod?

Érzékeny, lelkizős, csupaszív ember vagy. Tele vagy szenvedéllyel, nem félsz kinyitni a szádat, mindig kiállsz az igazadért. Másokat gyakran megvédesz, nem hagyod hogy bántsák a másikat. Tüzes vagy, energikus.

Ha rosszat látsz, tapasztalsz, nagyon szívedre tudod venni. Szereted ha szeretnek és utálsz egyedül lenni. Szükséged van egy társra.

2.

Igazán jó barát vagy. Mindig ott állsz, ha szükség van rád, támogatod a szeretteidet. Megértő, kedves, családias vagy. 

Sokat dolgozol, de tudod, hogyan kell jól érezni magad. Szeretsz csapatban dolgozni, nem vagy vezető típus. Remek ötleteid vannak. 

Rengeteg barátod van és ezek nem csupán felületes ismeretségek.

Rengeteget teszel a körülötted élőkért, bármikor megkereshetnek téged, te mindig ott állsz mellettük jóban és rosszban is.

3. Ha az orrod ilyen:

Egészen különleges az orrod és emiatt a személyiséged is. Magabiztos ember vagy, erős személyiséggel rendelkezel. Határozott véleményed van mindenről. Bárkit el tudsz varázsolni, könnyen tudod irányítani az embereket.

A szíved körül burok van, félsz a csalódástól és emiatt mutatod magad ilyen keménynek. Inkább a felületes kapcsolatok jellemeznek, mert nem akarod, nem mered odaadni a szívedet senkinek. 

4.

Összetett személyiség vagy, van egy visszahúzódó oldalad, de egy sziporkázó is. Kompromisszumra hajlandó vagy, ha ilyen helyzetre kerül sor.

Nehéz téged kiismerni, mert nem szívesen adod ki az igazi érzéseidet. 

Hűséges, gondoskodó, érzékeny személyiség vagy.

5.

Nagyon vonzónak tartanak téged. A tested és a lelked tökéletes harmóniában áll egymással és emiatt magadra vonzod a tekinteteket. Különleges a kisugárzásod, árad belőled az erő. Nemcsak erős vagy, hanem makacs is. mindenről megvan a pontos elképzelésed, véleményed is és még kész érvekkel sem lehet eltántorítani téged semmitől, amiben te hiszel. 

Hiába próbálnád elrejteni mit érzel, mit gondolsz, állandóan az arcodra van írva.  Kevésbé vagy hajlandó kompromisszumra, általában ha el akarsz érni valamit el is éred és ha meg akarsz kapni valamit, addig harcolsz, míg a tied nem lesz.

Egyik sem olyan, mint a te orrod

Gyakran egyszerre gondolsz sok fontos dologra és a vállára veszed a környezeted összes gondját. Ezeket mindig megpróbálod megoldani, ezért kieshetsz a való életből, a saját életedből. A hozzád közelebb állókra pedig nem jut elég időd és figyelmed. Nagyon szeretetteljes és gondoskodó ember vagy, rengeteg ötleted van és igyekszel sokszor jót tenni. Túl sokat pörögsz, mozgolódsz és nyüzsögsz.

Ezzel a hozzáállással a saját belső világodat palástolod. Azt, hogy valójában neked lenne szükséged segítségre, de félsz kérni. Vágysz arra, hogy végre neked is legyen támaszod, de ezt sosem vallanád be senkinek. Itt lenne az ideje, hogy végre feltárd a szívedet és hagyjad, hogy mások segítsenek neked.

Álarcot viselsz, nem mutatod ki hogy valójában milyen mélyen sebzett a lelked. Nem tudsz (vagy csak nehezen) bízni, hinni, remélni. Félsz, hogy megint csalódás fog érni, hogy ismét csak ki akarnak használni.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: ITT  >>>

Kép forrása: ku.edu.tr

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük