Melyik ruha a kedvenced? Nem is hinnéd mit jelent ez

Melyik ruha a kedvenced? Nem is hinnéd mit jelent ez

Melyik ruha a kedvenced? Ez elárulja az igazat rólad, a személyiségedről, arról, aki valójában vagy. Nézd meg alaposan ezt a 3 ruhát és a hozzá tartozó kiegészítőket. Melyik illik hozzád, Melyik tetszik a legjobban? Melyik a te stílusod? Lelked titkait tárja fel a választásod.

Melyik ruha a kedvenced? Nem is hinnéd mit jelent ez

Az első ruha akedvenced?

 Ha ez a ruha a kedvenc, akkor a lelked stressztől nehéz. A stressz fő oka a személyes kapcsolataidban rejlik. Úgy érzed, hogy elveszíted a kapcsolatot szeretteiddel. Sőt, néha nem is vagy biztos abban, hogy ez a kapcsolat tart-e egyáltalán valahova. Emlékezz vissza a régi érzéseidre, amikor még mindenben a szépet láttad, amikor még minden jó volt.

A másik embert, ha igazán szereted, akkor a hibáival együtt kell szeretned. A kapcsolatért, a szikráért minden egyes nap meg kel dolgozni, a boldogság nem jön csak magától, azért tenni is kell. Ha pedig zavar valami, ne tartsd magadban, beszélj róla. A kommunikáció gyakran a kulcs a személyes problémák megoldásához.

A második?

Nehéz megbirkóznod a szokásos, mindennapi, unalmas rutin feladatokkal. 

Rengeteg emberesen segítesz, magadra pedig sosem jut elég időd. Nagyon elfáradtál.

Családod és barátaid azt hiszik, hogy hihetetlenül kemény vagy, és bármivel megbirkózol. Úgy kapaszkodnak beléd az emberek, mintha te lennél az utolsó szalmaszál számukra. Nem nagyon bírod ezt tovább, mert neked is lennének vágyaid, terveid, de erre sosem jut sem lehetőség, sem idő. Itt az idő, hogy végre magaddal törődj.

3?

A közelmúltban nagy csalódás ért és magányosnak, elveszettnek érzed magadat. A modern társadalomban elsősorban üzenetek, e-mail és közösségi média útján kommunikálunk. Ez nagyszerű, de sok ember annyira hozzászokott a virtuális kommunikációhoz, hogy kényelmetlenül érzi magát valakivel élő beszélgetés közben. Ez bizony komoly gondot okozhat. Lépj ki a virtuális világból, menj sétálni, élvezd az életet, a friss levegőt és teremts valódi kapcsolatokat. Az hogy csalódtál, nem jelenti azt, hogy megint meg fog történni. Ne bújj el az internet mögé.

kép: pixabay

Facebook oldal: ITT>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:


https://storymix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük