Te hogyan fogod a tollat? Ez megmutatja milyen ember vagy igazából

Te hogyan fogod a tollat? Ez megmutatja milyen ember vagy igazából

Te hogyan fogod, hogyan tartod a tollat? Egyetlen mozdulat is megmutatja milyen ember vagy igazából, a lelked mélyén.

Elgondolkoztál már azon, hogy miközben írsz vagy firkálsz egy papírra miért pont úgy fogod meg a tollat, ceruzát ahogy?  A toll tartásának stílusa, ceruzafogásod, ez az egyetlen mozdulat is elárulja a valódi személyiségedet.

Ez a teszt az önfelfedezésen túl, rámutat az erősségeidre és a gyengeségeidre is.

Nincs más teendőd csak lazíts, légy nyitott, és nézd meg, mit árul el rólad a toll fogásának mozzanata!

Te hogyan fogod a tollat? Ez megmutatja milyen ember vagy igazából

1. A hüvelykujj, a mutató és a középső ujj közötti tolltartás

A stabilitást és rendet szereted az életedben. Természetes képességed van az egyensúly megtartására, megbízható vagy, ami kiváló csapatjátékossá tesz. Az emberek gyakran fordulnak hozzád tanácsért, és a határozott személyiségednek köszönhetően határozott megoldásokkal szolgálsz a problémákra. Más részről viszont nehezen fogadod el a változást, inkább a jól ismert dolgokat, a kényelmét részesíted előnyben. A következetességed és a részletekre való odafigyelésed azonban kompenzálja ezt a kis rugalmatlanságot.

2. A mutató és a középső ujj közötti tolltartás

Akik a „mutató és a középső ujj között” tartják a tollat, azok a rugalmasságukról és alkalmazkodóképességükről ismertek. Nyitott vagy az új ötletekre és tapasztalatokra, kalandvágyó és kíváncsi egyéniség vagy. A laza életszemléleted lehetővé teszi, hogy az áramlással haladj, de ez időnként határozatlansághoz is vezethet. A kreativitásod  és könnyed természeted kellemes társasággá tesz. A közeledben lévő emberek gyakran csodálnak, mert szinte mindenre képes vagy megoldást találni.

3. Hüvelykujj átfedi az ujjaidat

Ha a tolltartásod során a hüvelykujj átfedi az ujjaidat, akkor nagy valószínűséggel rendkívül kifejező és érzelmileg intelligens ember vagy. Hatalmas szíved van, és mély kapcsolatokat tudsz kialakítani. Empatikus személyiséged kiváló hallgatósággá és támogató baráttá tesz. Ennek hátránya, hogy néha úgy érzed, hogy elárasztanak az érzelmek. Ez pedig időnként hangulati ingadozásokhoz vezethet. De összességében az együttérző természeted és az a képességed, hogy mélyen megértesz másokat, valójában a  szuperképességeid.

4. A mutatóujj és a hüvelykujj közötti tolltartás

A precizitás és a hatékonyság a védjegyed. Módszeresen és elemzően közelítesz a feladatokhoz, így kiváló tervező és szervező vagy. Az emberek gyakran fordulnak hozzád, ha valami tökéletesre és a részletekre való odafigyelésre van szükségük. Néha azonban kihívást jelenthet átengedni az irányítást, és bízni abban, hogy mások a maguk módján kezelik a dolgokat. Mégis, az a képességed, hogy rendszert teremtesz a káoszban, felbecsülhetetlen mind a magánéletében, mind a szakmai életében.

Természetesen ezek a meglátások csak egy kis részét képezik az összetett és sokrétű személyiségednek. Az emberek csodálatosan sokfélék, és egyetlen teszt sem képes teljes mértékben megragadni identitásunk gazdagságát.  Ám mégis ha legközelebb  kézbe veszel egy tollat, szánj egy percet annak megfigyelésére, hogyan tartod a kezedben!

Kovács Alexa

Facebook oldal: ITT>>>

Forrás, kép: themindsjournal

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük