Ilyen súlyos akadály van most az életedben - Ez a teszt neked szól

Ilyen súlyos akadály van most az életedben – Ez a teszt neked szól

Ilyen súlyos akadály van most az életedben – Ez a teszt neked szól.

Mindenki életében vannak súlyos, sötét foltok, mély gondok, megoldandó problémák, régóta cipelt súlyos lelki terhek. Van, aki tudja és akad olyan is, aki erről nem hajlandó tudomást venni. Ha tudod mi az akadály, a gond, akkor van lehetőség a megoldáson gondolkodni és elindulni az új úton. Mindenki képes erre.

Ez egy nehéz és sokszor hosszadalmas, fájdalmas folyamat, de a végén mindig van remény arra, hogy a sok munka és akaraterő meghozza gyümölcsét. Te milyen terheket cipelsz, milyen súlyos akadályok nehezítik az életedet? Mi a megoldás? Ez a teszt megmutatja.

Válassz egy zsákot – Megmutatja milyen súlyos terhet cipelsz, milyen súlyos akadály van most az életedben. Ez a teszt neked szól, a te életedről.

Ilyen súlyos akadály van most az életedben - Ez a teszt neked szól

Milyen zsákot választottál? Ne feledd, amit rejt, az hamarosan valóra válik… Mert megérdemled!!!

 

Zöld színű zsák – Ilyen súlyos akadály van most az életedben

Nehéz időszak áll mögötted, sokszor megtörtél, de nem adtad fel. Keményen tetted a dolgodat, emelt fővel küzdöttél. Meg is lesz az eredménye!!! Anyagi  jólét vár rád. Hamarosan megoldódik minden pénzügyi problémád és a gondjaid elszállnak. Soha nem hitted volna, de ez is eljön. Nem lesz többé anyagi gondod, de csak akkor ha nem szállsz el magadtól, ha továbbra is olyan maradsz, amilyen most vagy. Alázat, tiszta szív lakozik benned. Vigyázz rá, mert nagy kincs.

Egyszerű, szürke vászonzsák

Egyszerű ember vagy, hatalmas szívvel. A sorsod hihetetlen meglepetést tartogat számodra. Van 3 dolog, amire nagyon vágysz. Amiért rengeteget dolgoztál, küzdöttél, de valahogy sosem sikerült elérni. Ez sokszor küldött padlóra és haszontalannak, kicsinek érezted magadat. jó sokat agyaltál azon mi a baj, mi gátol meg a céljaid elérésében. Nem vagy túl kitartó? Nem vagy elég okos? Túl naiv lehetsz? Mégis mi a baj? De Nézz mélyen a szívedbe, gondolj erre erősen. És soha ne add fel. Mert ha kitartasz, teljesülni fog.

Piros zsák

Régóta húzódó fájdalom és bánat terhét cipeled. Olyan bántottak, akiknek a szívedet, lelkedet adtad. Ez hatalmas pofon volt, amiből alig tudtál lábra állni. Azt hitted soha többet nem mersz se bízni, se remélni, se hinni, se szeretni.

Öröm és szeretet időszaka következik. Kellemes események várnak rád, amelyeket már hamarosan át is élhetsz. Fel fog fordulni az egész életed. Ha kapcsolatban élsz, akkor új dimenziókba lép, ha egyedül vagy, akkor pedig figyelj, mert ott van előtted életed párja, csak nyújtsd ki a kezed felé. A szerelem, boldogság időszaka következik.

Arany táska zöld szalaggal

A zsákban a boldogság található. Félsz kimutatni az érzelmeidet, mert rengeteg fájdalom ért már. Azt hiszed, ha mások nem tudják mi lapul a szívedben, akkor ez erősebbé tesz. Időre van szükséged, hogy kinyisd ezt a zsákot.

A közeljövőben azonban úgy fogsz dönteni, hogy kitörsz a saját börtönödből és a magad köré épített falat szép apránként lebontod. A hatását azonnal érezni fogod,  szerencsés leszel, bármibe is kezdesz és kellemes változások kezdődnek az életedben.

Barna zsák arany szalaggal

Az elmúlt időszakban semmi sem úgy sikerült, mint ahogy eltervezted. Volt, aki hátba támadott, sokat csalódtál. Már-már önmagadban is, hogy az álmaidat mégsem sikerült megvalósítani. Figyelj, mert ez a zsák sok-sok szerencsét rejt. Mindenben szerencsés leszel, eljött a te időd. A következő két hónapban semmi miatt nem kell aggódnod. Fortuna a te oldaladon áll. Élj a lehetőségekkel!

Miklós Edit

Kép: moimozg

Facebook oldal: ITT>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. 

Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: StoryMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük